Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı

polise bildirdim evet Nurettin Bey işallah bir sonuç alabilmişlerdir.
    Orjinal yazı sahibi: efemuratt
    abi Auto Kinq e de qötürebilirsin.. ben tampon için qidecektim fakat Malatya da henüz yapılanma aşamasında olduğu için bekliyorum.. ama İstanbul da ve çevre illerde birçok bayisi var.. kendi sitesinde de müdahale edilen araçlara yapılan uyqulamaların resimleri var adamlar neleri neleri düzeltiyolar içiniz rahat olsun kısa zamanda eskisi qibi olur inşallah ve Allah birdaha böyle tatsız olaylar yaşatmaz. tekrar qeçmiş olsun..
    autokingle anlaşmasi var aslinda sigoratamın mini onarim dahilinde.orasi yapabilirmi acaba bunu? de rengi nasil tutturacaklar? bu göçük limit dahilimidir dersin onarim için?
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Mini hasar karşılar renkte de problem yaşamazsınız aracınız yeni olduğu için kafanıza takmayın sorun çıkmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Mini hasar karşılar renkte de problem yaşamazsınız aracınız yeni olduğu için kafanıza takmayın sorun çıkmaz
        şimdi sitelerine baktim. cam onarimi da yapiyorlarmiş.sizce bu kaporta göcügü ve boyasi ile beraber o resimde gösterdigim ön cam hasarini da onarabilirlermi? tabii her halikarda pazartesiye kadar beklicez tatil dolayisiyla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
          şimdi sitelerine baktim. cam onarimi da yapiyorlarmiş.sizce bu kaporta göcügü ve boyasi ile beraber o resimde gösterdigim ön cam hasarini da onarabilirlermi? tabii her halikarda pazartesiye kadar beklicez tatil dolayisiyla
          Camı bilmem ama kaportada bir sorun olmaz daha önce hiç cam tamiratı yaptırmadım ama autoking ikitellideki yerine eski aracımı götürmüştüm sorun çıkmamıştı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Pamperos
            Camı bilmem ama kaportada bir sorun olmaz daha önce hiç cam tamiratı yaptırmadım ama autoking ikitellideki yerine eski aracımı götürmüştüm sorun çıkmamıştı
            ozaman bayram sonrasi bir gidicem oraya işalah fazla iş çıkarmadan hallolur.

Yorum

abi başka forumlardan okuduğum, bayiden bayiye fark edebiliyor sanırım.. yeni açılan bayilerin daha tecrübesiz olabileceği konuşuluyor. zaten kendi sitelerinde firmaların adresleri bayinin bulunduğu yerin alanı ve çalışan sayıları filan veriliyor. bayinin büyüklüğünü buradan anlayabilirsin sanırım yakınındaki bayi veya bayilere uğrayıp hasar tesbiti filan, napılması qerektiğini öğrenebiliyorsun.. bayram sonu qidip bi qörüşün derim, hem daha iyi fikir edinirsiniz içinize sinerse ve yapılacak olan uyqulamayı beğenirseniz oradan yaptırırsınız.. eski haline qeri qetirirler bence içiniz rahat olsun.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                abi başka forumlardan okuduğum, bayiden bayiye fark edebiliyor sanırım.. yeni açılan bayilerin daha tecrübesiz olabileceği konuşuluyor. zaten kendi sitelerinde firmaların adresleri bayinin bulunduğu yerin alanı ve çalışan sayıları filan veriliyor. bayinin büyüklüğünü buradan anlayabilirsin sanırım yakınındaki bayi veya bayilere uğrayıp hasar tesbiti filan, napılması qerektiğini öğrenebiliyorsun.. bayram sonu qidip bi qörüşün derim, hem daha iyi fikir edinirsiniz içinize sinerse ve yapılacak olan uyqulamayı beğenirseniz oradan yaptırırsınız.. eski haline qeri qetirirler bence içiniz rahat olsun.
                çorluda da birtane varmiş şimdi baktim. ama yarin açik olmaz herhalde. gerçi özel sektor okadar tatil yapmaz ama. yine de bir ararim eger açiksa istanbula dönerken ugrarım oraya bir.

Yorum

autokıng sızın ısınızı halledemez, yanı hasarlı bolgeyı lokal boyar ama vernıgını kaputa komple atar, buda kaputun komple boyanmıs oldugunu gosterır, once arkadasınıza bı gosterın, ustaysa dedıgım gıbı halleder zaten...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                    autokıng sızın ısınızı halledemez, yanı hasarlı bolgeyı lokal boyar ama vernıgını kaputa komple atar, buda kaputun komple boyanmıs oldugunu gosterır, once arkadasınıza bı gosterın, ustaysa dedıgım gıbı halleder zaten...
                    siz daha önce AutoKinq te herhanqi bir işlem yaptırdınız mı?

Yorum

Autoking bildiğim kadarı ile sadece tampon tamiri yapıyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Krms
                        Autoking bildiğim kadarı ile sadece tampon tamiri yapıyor
                        En çok tamponda sorun çıktığı için öyle anılıyor

Yorum

Geçmiş olsun üzücü bir olay.Kimsenin başına gelmesin bu tür olaylar.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
                          17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
                          35GB5825  A Rh+

Yorum

ben autokıngte defalarca ıslem yaptırdım, işcılıklerını cok fazla begenmıyorum, cogu zaman aracınız hazır gelın alın dedıklerınde aracımı almadan dondugum olmustur, en son sıs farının cevresındekı nıkelaj kısmı boyamıslardı yanlıslıkla, aksam karanlıkta bana aracı ole teslım etceklerdı ama gozumden kacmadı ve aracı ertesı gune bıraktılar bende agzıma gelenı solemıstım, auto kıngte kaporta ve boyayla ılgılı herturlu ıslem yapılmakta, boyasız gocuk duzeltme, boyalı gocuk duzeltme, mını boya tamırı, lokal boya, tampon tamırı, jant tamırı ve boyama, detaylı temızlık vs vs, kısacası kaporta ve boyayla ılgılı aklınıza gelen cogu ıslemı yapıolar, en guzel tarafı ıse anlasmalı sıgorta sırketlerının kaskolu araclarında, 10cm e kadar olan kaporta hasarlarını ucretsız ve kaskonuzu bozmadan yapıyolar...

Yorum

ama sonuç olarak bu demek değildir ki her AutoKinq de sizin başınıza qelen bu tatsız durum diğer araba sahiplerininde başına qelecek. zaten özellikle büyük şehirlerde birden fazla AutoKinq var ve sitelerindende takip edilirse, firmanın bulunduğu hizmet verdiği alan ve çalışan sayısına kadar veriliyor. bence yeni kurulmuş bir firma değilde daha tecrübeli ve kendini ıspatlamış bir firmaya qidilse sonuç daha olumlu olur diye düşünüyorum. sonuçta araca hemen işlem yapılmıyor bildiğim kadarıyla, önce randevu alıyorsunuz, oturup konuşuyorsunuz ve yapılacak işlemler hakkında bilqi ediniyorsunuz, ve eğer istemediğiniz veya kafanıza yatmayan bir işlem yapılacaksa zaten yaptırmazsınız. kaputa komple vernik atmayadabilirler. qörüp bakılması lazım sonuçta. onun için baştan önyarqılı davranıp kestirip atmamak lazım.

Yorum

murat bey ben autokıngın en eskısı olan maslak autokınge gıdıyorum, tabıkı her ıslem hatalı yada sorunlu olcak degıl, zaten sorunlu olsa bıle hatalarını telafı edıyolar, ısterlerse cok guzel ısler bıtırıyolar, sadece bıraz daha ozen ve dıkkat etmelerı gerek, bıde sanırım hep bana denk geldı hataları, sordugumda normalde bı sorun olmuyo ama sıze denk gelıyo demıslerdı zaten, bıde autokıng lokal boya yapıyorlar ama vernıgını komple atıyolar, ben tavanıma lokal boya yaptırcaktım ama boyayı lokal yapıp, vernıgını komple atarız demıslerdı, lokal vernıgı yapmak ıstemıyolar, sebebı ıse boyanan yerin sırıtması, vernıgı komple atınca yapılan boya sırtmıyo, komple vernıktede parca komple boyanmıs muamelesı goruluyo

Yorum

İşleniyor...
                                X