Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı

Allah kabul etsinki kanımızı da akıttık bu sabah.Isallah daha büyükleriyle karşilaşmayiz hiçbirimiz.Şimdi bir iki rotuş boyasiyla oynamayi denicem en azından şimdilik. biraz içimiz rahatlasin bari geçmese de
    Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Allah kabul etsin abi Allah kimseye yaşatmasın öyle anları. Tekrar qeçmiş olsun.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Çok geçmiş olsun, umarım o şerefsizler bulunur, cezaları da umarım yasalara biraz aykırı şekilde verilir.

Benim de bir kaç sene önce Vectra B' aracıma yolun kenarındaki bir "deli" taş atmıştı, ben anladığım anda gaza bastım arka kapı direğine geldi metali içeri doğru yırttı, eğer gaza basmasaydım büyük ihtimalle ön camdan içeri yüzüme gelecekti. Ancak deli işte, ordan geçen bir kaç arabaya hasar vermiş, karakola gittiğimde ise elinde çay öyle geziniyordu, akşam da evine bırakmışlardır polisler.
        '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
        '15 BMW 118i LCI

Yorum

teşekkürler umarım bir sonuç alabilirler. en azından olay yeri belli. her tarafta taş parçalari vardi.

az once birkaç resim çekmeye çaliştim. taş parçalari once motor kapagina oradan silecege ve oradan da cama geliyor.yükledigim resimler düzgündür umarım.

Yorum

öncelikle çok geçmiş olsun, üzücü bi olay tabıkı, gecenlerde benımde park halındekı aracımın tavanına tugla dusmustu, tavnımda folyo kaplama oldugu ıcın boyaya cok zarar vermemıstı, hafıf ezık vardı, tavan dosemesını sokturup, otokıngte (maslak) boya ıslemı yaptırmadan duzelttırdım, fakat sızın kaputta boya zarar gordugu ıcın kesınlıkle boyanması gerekıyo, fakat lokal boya yaptırırsanız sızın lehınıze olur, kaputunuzu sakın komple boyatmayın, yarın bı gun satarken aracınıza onden kaza yapmıs muamelesı yaparlar cunku, lokal boyada yaptırırken, aynı sekılde vernıgınıde lokal yaptırmalısınız, boyayı lokal yapıpta vernıgını komple atarlarsa kaput boyalı sayılır, yanı olcum yapılan makınelerde boyanmıs olarak cıkar ama boyasınıda, vernıgınıde lokal yaptıklarında bı problem cıkmaz, bı ıslem yaptırmdan once kesınlıkle fotografını cekın hasarlı bolgenın, bu ıslem ıcınde kaskoyu sakın bozdurmayın, tutacagı en fazla 150lıra, yazık gunah, camıda tamır eden yerler var, olmazsa kaskodan ucretsız ve kasko bozulmadan yaptırbaılırsınz, cam degısımını sıddetle servıste yaptırmanızı tavsıye ederım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
              öncelikle çok geçmiş olsun, üzücü bi olay tabıkı, gecenlerde benımde park halındekı aracımın tavanına tugla dusmustu, tavnımda folyo kaplama oldugu ıcın boyaya cok zarar vermemıstı, hafıf ezık vardı, tavan dosemesını sokturup, otokıngte (maslak) boya ıslemı yaptırmadan duzelttırdım, fakat sızın kaputta boya zarar gordugu ıcın kesınlıkle boyanması gerekıyo, fakat lokal boya yaptırırsanız sızın lehınıze olur, kaputunuzu sakın komple boyatmayın, yarın bı gun satarken aracınıza onden kaza yapmıs muamelesı yaparlar cunku, lokal boyada yaptırırken, aynı sekılde vernıgınıde lokal yaptırmalısınız, boyayı lokal yapıpta vernıgını komple atarlarsa kaput boyalı sayılır, yanı olcum yapılan makınelerde boyanmıs olarak cıkar ama boyasınıda, vernıgınıde lokal yaptıklarında bı problem cıkmaz, bı ıslem yaptırmdan once kesınlıkle fotografını cekın hasarlı bolgenın, bu ıslem ıcınde kaskoyu sakın bozdurmayın, tutacagı en fazla 150lıra, yazık gunah, camıda tamır eden yerler var, olmazsa kaskodan ucretsız ve kasko bozulmadan yaptırbaılırsınz, cam degısımını sıddetle servıste yaptırmanızı tavsıye ederım...
              teşekkürler. peki kaputta local boya işleminden once düzeltme yapabilirlermi yani oyle bir uygulama varmi? yoksa eziklik kalip sadece boyami atilir? cam için kaskodan değiştiricez zaten sanirim dediginiz gibi diger işlem için kaskoyu bozdurmak istemem tabi. ama acaba orası tam olarak düzeltilebilicekmi. bayram sonrası servise gidicem hemen.

Yorum

tabıkı tamemen duzeltılecek, asla bakarak anlayamazsınız, ezık olan yer arka taraftan cekıc yardımıyla veya arka taraf kapalı ıse, (arkadan duzeltmeyı engelleyecek bısı varsa) onden cektırme yontemı ıle duzeltılebıldıgı kadar duzeltılıp, ardından macunlanır, zımpara yapılır, tekrar macun, ardından sulu zımpara, ardından boya astarı ve boya atılır, boya bıraz kurur, hemen sonrasındada vernıgı atılır ve kuramaya bırakılır, en sonda sırıtmasın dıye pasta ve cıla uygulanıp ıslem bıter, fakat bu ıslemı servıs asla yapmaz, servısın yapacagı ya kaputu komple degıstırmek (servıslerde duzeltme ıslemı pek yapılmıyo) yada kaputu duzeltıp komple boyamak, bu ıslemı dısarda tanıdıgınız, guvendıgınız bı kaporta boya ustasına yptırmanız gerekıyo, ama sakın servıse yada bırılerını kanıp kaputunuz komple boyatmayın...

Yorum

hocam içimi rahatlattin gerçekten saol çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir durum. 3 aylık araba gözüm gibi bakiyorken. birde en ksıa zamanda film çektircem kaportaya da.bildik bir kaporta ustasi da yok gerçi ama araştiririm bir çevremi artık.

Yorum

ıstanbulda nerde oturuyosunuz, ıcınız rahat olsun, yapılamıyacak hıc bı sey, hersey yapılır, benım tanıdıgım kaporta boya ustam var, ıstersenız yardımcı olabılırım

Yorum

bu fotoları sakla abi, hatta tüm kaput cam gözükecek şekilde de bir foto çek derim, satarken çok işine yarayacak.
                      InsigniaTEAM

Yorum

+1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HASAN_APG09
                          ıstanbulda nerde oturuyosunuz, ıcınız rahat olsun, yapılamıyacak hıc bı sey, hersey yapılır, benım tanıdıgım kaporta boya ustam var, ıstersenız yardımcı olabılırım
                          bakırkoydeyim teşekkürler. bahsettiginiz yer nerede?benim de bir arkadasim var onla bir konusucam ben de.ama sizden de adres alabilirim.
                          Orjinal yazı sahibi: cagri
                          bu fotoları sakla abi, hatta tüm kaput cam gözükecek şekilde de bir foto çek derim, satarken çok işine yarayacak.
                          birkaç tane de tam cepheden çektim zaten çagri. işallah çok zarar ettirmez bizi ileride.

Yorum

en azından aracın kazalı olmadığı konusunda kanıt olur
                            InsigniaTEAM

Yorum

Polise bildir diniz mi?
                              en azında o yorede vatandaşlar şikayetlerini arttırdıkça önlem alınabilir.
                              Gökhan bey? İlgili birm hangisi ise rica etsek iletir misiniz ?
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

abi Auto Kinq e de qötürebilirsin.. ben tampon için qidecektim fakat Malatya da henüz yapılanma aşamasında olduğu için bekliyorum.. ama İstanbul da ve çevre illerde birçok bayisi var.. kendi sitesinde de müdahale edilen araçlara yapılan uyqulamaların resimleri var adamlar neleri neleri düzeltiyolar içiniz rahat olsun kısa zamanda eskisi qibi olur inşallah ve Allah birdaha böyle tatsız olaylar yaşatmaz. tekrar qeçmiş olsun..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                                X