Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı

Orjinal yazı sahibi: opelmania
    Servise gidip Sigorta şirketine yollanmak üzere başınızdan geçen olayı aynen kağıda döküp tutanak tutturuyosunuz, hasarınız neyse karşılarlar bir sorun çıkacağını sanmıyorum
    aynen..
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

çok geçmiş olsun durmadığınız çok iyi olmuş... cana gelen mala gelsin...
      F30 Sport+

Yorum

abi olay mala zarar vermeden işlem görür terör değil...
        F30 Sport+

Yorum

Cevap yazdım ama gitmemiş gözüküyor 2. olursa kusura bakmayın.
          Öncelikle geçmiş olsun.Araç ön camı kasko bozulmadan yılda belli bir sayıda değişiyor.
          Kaput içinde bence acele etmeyin kasko yu yeniledikten sonra halledersiniz.İndirim olarak avantajınız olur.
          Bir başka konu ise belli bir hızda giderken gelen o tuğla için yoldan da çıkabilirdiniz.Belki tecrübe belki de şans Allah korumuş.En kısa zamanda bir kan akıtın bence.

Yorum

bu arada aracın fotolarını çekin satarken işinize yarıcak
            [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

Ynt: Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı (resimleri yükledim)

pazartesiyi beklicez artık arkadaslar.bakalim sonuç ne olacak. aricam sigortacimi da.teror maddesi bulunuyor evet.
              Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

saolun tekrardan arkadaslar.

Orjinal yazı sahibi: Krms
                Cevap yazdım ama gitmemiş gözüküyor 2. olursa kusura bakmayın.
                Öncelikle geçmiş olsun.Araç ön camı kasko bozulmadan yılda belli bir sayıda değişiyor.
                Kaput içinde bence acele etmeyin kasko yu yeniledikten sonra halledersiniz.İndirim olarak avantajınız olur.
                Bir başka konu ise belli bir hızda giderken gelen o tuğla için yoldan da çıkabilirdiniz.Belki tecrübe belki de şans Allah korumuş.En kısa zamanda bir kan akıtın bence.
                evet zaten daha kötüsü de olabilirdi direk cama isabet etmesi durumunda. yarin Allah ın izniyle kurbanımızı kesicez.kaputta çok büyük bişey yok dedigim gibi 5 cm lik bir yarik gibi şekil oldu ve ezildi. boya atti ama tabii acayip can sıkıcı ve çok göze batan biryerde.

Yorum

Kasko için dert etmeyin zaten terör falan önemli değil.Sabah kalktım bu halde buldum desen kimse bi şey demez.

Yorum

Sigortanız da Mini hasar özelliği varsa arakadaşın dediği gibi camı sigortadan kaputtaki problemide mini hasardan yaptırırsınız kaskonuz bozulmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Terör derken eylem,provakötör olayların sonucunda çıkan toplulukların polise ve çevrelerine tuğla atmaları vs... gibi demek istemiştim sigortada onun bir karşılığı var diye hatırlıyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Sigortanız da Mini hasar özelliği varsa arakadaşın dediği gibi camı sigortadan kaputtaki problemide mini hasardan yaptırırsınız kaskonuz bozulmaz
                        mini hasar dahil sigortama ama acaba kaputtaki o çökmeyi giderebilrlermi .anladigim kadariyla sivri kenari denk gelmiş tam oraya oradan sekip sileceklere ve oradan da cama. ve cama gelebilicek kuvvet azalmiş bu sayede.yarin fırsat bulursam resmleri çekip yüklerim siteye. umarım polis bir sonuç alir. yol tamamen tugla parçalariyla doluydu o kısmı. Allah bilir kaç kişinin canını yaktilar bu akşam.

Yorum

çok geçmiş olsun öncelikle allah korumuş uyarınız içinde teşekkürler bende tekirdağa gitmeyi düşünüyordum bu bayramda dikkate alıcam

2011 Astra J Sport 1.3 Eco - Siyah - Navi

Yorum

büyük geçmiş olsun, Allah kimseye yaşatmasın o anları. olay anında durmamanızda büyük şans olmuş, iyiki bu konuda bilinçliymişsiniz.
                            InsigniaTEAM

Yorum

çok qeçmiş olsun abi.. çok can sıkıcı bi durum.. bikaç tane itin kopuğun yüzünden insanın huzuru kaçıyor ne isterler yolunda qiden insanlardan ya ne biçim insanlar bunlar hanqi akla hizmet ediyolar şerefsizler!
                              durmadığın çok iyi olmuş abi olan mala olsun sıkma canını.. tekrar eskisi qibi olur araban.. Allah hepimizi kazadan beladan esirqesin tekrar çok qeçmiş olsun abi.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Pislik herifler...
                                İyi yapmışsınız durmamakla, inşallah yakalanırlar da başkasının da canını yakmazlar.
                                http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                                2.0 CDTI
                                Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                                X