Servise gidip Sigorta şirketine yollanmak üzere başınızdan geçen olayı aynen kağıda döküp tutanak tutturuyosunuz, hasarınız neyse karşılarlar bir sorun çıkacağını sanmıyorum
Cevap yazdım ama gitmemiş gözüküyor 2. olursa kusura bakmayın.
Öncelikle geçmiş olsun.Araç ön camı kasko bozulmadan yılda belli bir sayıda değişiyor.
Kaput içinde bence acele etmeyin kasko yu yeniledikten sonra halledersiniz.İndirim olarak avantajınız olur.
Bir başka konu ise belli bir hızda giderken gelen o tuğla için yoldan da çıkabilirdiniz.Belki tecrübe belki de şans Allah korumuş.En kısa zamanda bir kan akıtın bence.
Cevap yazdım ama gitmemiş gözüküyor 2. olursa kusura bakmayın.
Öncelikle geçmiş olsun.Araç ön camı kasko bozulmadan yılda belli bir sayıda değişiyor.
Kaput içinde bence acele etmeyin kasko yu yeniledikten sonra halledersiniz.İndirim olarak avantajınız olur.
Bir başka konu ise belli bir hızda giderken gelen o tuğla için yoldan da çıkabilirdiniz.Belki tecrübe belki de şans Allah korumuş.En kısa zamanda bir kan akıtın bence.
evet zaten daha kötüsü de olabilirdi direk cama isabet etmesi durumunda. yarin Allah ın izniyle kurbanımızı kesicez.kaputta çok büyük bişey yok dedigim gibi 5 cm lik bir yarik gibi şekil oldu ve ezildi. boya atti ama tabii acayip can sıkıcı ve çok göze batan biryerde.
Terör derken eylem,provakötör olayların sonucunda çıkan toplulukların polise ve çevrelerine tuğla atmaları vs... gibi demek istemiştim sigortada onun bir karşılığı var diye hatırlıyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Sigortanız da Mini hasar özelliği varsa arakadaşın dediği gibi camı sigortadan kaputtaki problemide mini hasardan yaptırırsınız kaskonuz bozulmaz
mini hasar dahil sigortama ama acaba kaputtaki o çökmeyi giderebilrlermi .anladigim kadariyla sivri kenari denk gelmiş tam oraya oradan sekip sileceklere ve oradan da cama. ve cama gelebilicek kuvvet azalmiş bu sayede.yarin fırsat bulursam resmleri çekip yüklerim siteye. umarım polis bir sonuç alir. yol tamamen tugla parçalariyla doluydu o kısmı. Allah bilir kaç kişinin canını yaktilar bu akşam.
çok qeçmiş olsun abi.. çok can sıkıcı bi durum.. bikaç tane itin kopuğun yüzünden insanın huzuru kaçıyor ne isterler yolunda qiden insanlardan ya ne biçim insanlar bunlar hanqi akla hizmet ediyolar şerefsizler!
durmadığın çok iyi olmuş abi olan mala olsun sıkma canını.. tekrar eskisi qibi olur araban.. Allah hepimizi kazadan beladan esirqesin tekrar çok qeçmiş olsun abi.
Yorum