Arkadaslar herkese iyi aksamlar ve iyi bayramlar diliyorum öncelikle. yaklaşik 2 saat kadar once tatsız bir olay yaşadim. bayramlaşmak için ailemin yanına tekirdaga dogru gelirken saat 20.30 sularında silivriyi geçtikten bir 10 km sonra güm diye bir çarpma sesi duydum. 2km ileride bir benzin istasyonuna girdim ve indim baktımki arabanin üzerinde tugla parçalari evet yanliş duymadınız bir grup serseri ya da gaspçı da olabilir arabama tugla attilar.aslinda yolda o noktaya gelmeden yol üzerindeki tugla parçalarini görünce dedim herhalde yola bişeyler atiyorlar ve hızımı arttırdım.daha once de duymuştum bu şekilde yolda araçlara taş atip sürücü durunca gasp edilen taşitlari.fakat yine de kaçamadik ve aracima isabet etti. motor kaputu üzerinde cama dogru yaklaşik 5 cm lik bir göcük ve yarik şeklinde boya atmasi oldu tamamen. sileceklerimin ucu çok hafifce parçalandi ve camim local olarak küçük bir şekilde çatladi. sizleri de uyarmak istedim yollarda ozellikle bayram trafiginde ŞEREFSİZLER iş başinda.eger tekirdag yönüne gidicek olan varsa dikkat etsin ozellikle gece.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı
Collapse
X
-
Ynt: Tatsız Bir Olay ve Bir Uyarı
2006 yılında,Antalya dönüşünde bir bezincide,ailemle araç içinde uyurken arka camı patlatmak suretiyle gaspa uğradık.İnanılmaz bir olaydı hatırlamak bile istemiyorum.Oldukça can sıkıcı şeyler bunlar...cana gelmesin tekrar geçmiş olsunGri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
saolun arkadaslar. zaten orada durmamakla en dogrusunu yaptigimi düşünüyorum. polise de hemen sıcagı sıcagına haber verdim. olay yerini tarif ettim. umarım bir sonuç alabilirler ve bu insalik dışı yaratıkları yakalayabilirler.okadar emek harciyorsunuz okadar dişinizden tırnagınızdan arttirip bişeler yapiyorsunuz sonra bu tarz kişiler yüzünden tadiniz tuzunuz kaçiyor canınız sıkılıyor dahası canınıza bişey gelme riskiyle karşi karşiya kaliyorsunuz.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pamperoscam ve ya motor kaputunun kaskodan değişme durumu olabilirmi ?Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Servise gidip Sigorta şirketine yollanmak üzere başınızdan geçen olayı aynen kağıda döküp tutanak tutturuyosunuz, hasarınız neyse karşılarlar bir sorun çıkacağını sanmıyorum[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
Yorum