Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tüketim göstergesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: tüketim göstergesi

Ben pompada arada şunu düşünürüm; o upuzun hortumun içinde kalan yakıt benim parasını verdiğim yakıt mıdır? Çünkü saatten geçip de depoya ulaşmayan belki 1-2 litre benzin/mazot kalıyordur o hortumun içinde.
    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Arkadaşlar bugün uzun yol yaptım araba 7.5 lt verdi depoyu doldurdum hiç Şaşmadı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Ben pompada arada şunu düşünürüm; o upuzun hortumun içinde kalan yakıt benim parasını verdiğim yakıt mıdır? Çünkü saatten geçip de depoya ulaşmayan belki 1-2 litre benzin/mazot kalıyordur o hortumun içinde.
        evet bu konu benimde kafamı hep karıştırıyor hortumda kalan yakıt bizim hakkımız mı yoksa degilmi ?
        [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
          evet bu konu benimde kafamı hep karıştırıyor hortumda kalan yakıt bizim hakkımız mı yoksa degilmi ?
          Normalde o hortumda başkasının yakıtı yok mu? Bence bir döngü var. Ben başkasınınkini, başkası da benimkini kullanacak. Sadece İlk kullanımda o hortum boşken yakıt alan zararda olur diye düşünüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
            Orjinal yazı sahibi: VolkaNKACAR
            Normalde o hortumda başkasının yakıtı yok mu? Bence bir döngü var. Ben başkasınınkini, başkası da benimkini kullanacak. Sadece İlk kullanımda o hortum boşken yakıt alan zararda olur diye düşünüyorum.
            acaba şöyle birşey olabilirmi resimdeki tabancanın içinde mi var yakıt ölçer yani satin alınan akaryakıtı bu tabancanın içindeki cihaz mi ölçüyor da veriyor hortumda kalan yakit bizim degildir belki ? anlatamadım da ne demek istedigimi oleyy
            [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Ben yarın 5 litrelik bidona doldurayım da bakalım hesap tutacak mı
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
              X