Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tüketim göstergesi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• tüketim göstergesi

merhabalar dün 205 km yol yaptım yol bilgisayarında 100 kmrede ortalama 6.5 litre yaktını gösteriyodu fakat pompada işler deişti 16.5 litre aldı buda 100 kmrede 8.25 ltre yapar depoyu fulleyip yapılan ve tekrar doldurularak sonuç elde edilmiştir 1.75 litre sapma payı var insignia sanırım tüketimi az göstermek için müşterilere böle bişey yapıyo

Ynt: tüketim göstergesi

Kontrol yapmadan önce sayaçları sıfırladınızmı ?

Bu kadar sapma olacağını sanmıyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Lastik değişiklik yaptiniz mi
      2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Deponuz tam dolu olmayabilir.Denedikten sonra pompacı iki kere tıklatmış olabilir.Bende değerler tutuyor.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Bende olmuyor, hep 100₺ lik alıyorum bu son zamanlarda 240-260 km arası yapıyor

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Benim tüketimim fazla çünkü 7 kilometre sabah 10 kilometre akşam yapıyorum motor ısınmadan geliyorum iş yerine. şuan güncel fiyatdan 58 krş yakıyorum bu normal kullanımda yani uzun sürüşlerde 25 kilometrede 40 krşa düşer diye düşünüyorum ama deneme fırsatım olmadı.
            SEDAT sen uzun mesafedemi bu hesabı yaptın 100 tl ye 250 kilometre yapıyorum yazmışın doğru ise 40 krş yapar.
            [Center]    
                                   1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Açıkçası fark etmiyor vevet toplam 70 km 40'i uzun yol şu aralar ama kısa mesafede de pek değişmiyor bazen işe ikinci aracımla gittiğimde kısa mesafelerde bunu kullanıyorum o zamanda 220-230 yapıyorum

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
              Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

istanbul da 10 km yolu ortalama yarım saatde giyoruz.Ben günlük kullanıyorum Akşam sabah trafiği ve kısa mesafede olunca yakıt çok farklı değerlere geliyor.
                [Center]    
                                       1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

sayaçları benzinlikte sıfırlıyorum lastikleride deişmedim orjinal 18 demek bende bi problem var

Yorum

2009 Aralık ayından beri insignia kullanıyorum, bu üçüncü insigniam.
                    Yol bilgisayarının hatalı ölçüm yaptığını hiç görmedim. Bence hata arabada
                    değil de sizin ölçme metodunuzda, çünkü; bu şekilde sağlıklı bir ölçüm
                    yapmak mümkün değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                      2009 Aralık ayından beri insignia kullanıyorum, bu üçüncü insigniam.
                      Yol bilgisayarının hatalı ölçüm yaptığını hiç görmedim. Bence hata arabada
                      değil de sizin ölçme metodunuzda, çünkü; bu şekilde sağlıklı bir ölçüm
                      yapmak mümkün değil

https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Uzun yolda bir kere depoyu doldurarak denemiştim, hem göstergede hem pompa hesabında aynı çıkmıştı.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

2 gün önce tekrar benzin istasyonuna gittim değerleri 0ladım depoyu fulledim ve 91 km yol yaptım bugün tekrar fulledim ekranda ortalama 100 km tüketim 10 litre gösterirken depo 29 tllik benzin aldı buda ortalama 100 kmde 7.80 litre yapıyor yine şaştı ama bu sefer memnunum hep böle şaşsa keşke

Yorum

bende 7 litre yazıyorsa 7,5 lıtre harcamış oluyorum ama bu 0,5litrelik değer şehir içi degeri
                            şehirler arası gösterge ne gösteriyorsa o depo okadar alıyor 100 km de
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yakıtı aynı pompadan mı aldınız? Kimi akaryakıt firmaları pompalarla oynuyor sanki daha fazla yakıt almış gibi gösteriyor,belkide pompacı bir kez daha tık yaparak doldurmuştur.çünkü ben yaptığımda aynı değeri bulmuştum

Yorum

İşleniyor...
                              X