Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia 1.6 T sidi 170 hp bir kac soru :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia 1.6 T sidi 170 hp bir kac soru :)

Abilerim arkadaslarim forumun yeni uyesiyim aracinda yeni kullanicisiyim ogrenciyim aracimi yeni aldim bir kac sorum olcak . Arkadasimda 320d coupe 177 hp ligi var yarismak istedi erteledim cesaret edemedim sizin goruslerinizi almak istedim yarissam kim galip gelir kalkista uzun yolda bi yardimci olursaniz sevinirim bide 1.4 160 hp sirocco ile kalksam siroccoyla sonuc ne olur kalkan yarisan varsa yardimci olursaniz sevinirim

Ynt: insignia 1.6 T sidi 170 hp bir kac soru

yarışmayın.
    InsigniaTEAM

Yorum

Bence kalkista geçersiniz ama ilerde sizi yakalar bi deneyin bence

Yorum

Insignia kalkis arabasi degil 3 vitesten sonra deneyin yuksek hizlarda gecersiniz ama 160 kadar siz geride kalirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

170liği henüz denemedik,ama 180lik insignia,bahsettiğiniz iki aracıda2. vitesden sonra geçiyor,rocco için kesin birşey diyemem,ama 177lik 3.20d yi kesinlikle geçersin
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

rocco kalkışta fena üzer helede sizin ki otomatikse... fakat yüksek hızlarda yaklaşık 190 ve üzerinde siz arayı kapatmaya başlarsanız... ama 190 gibi giderken ikinizde basarsanız siz alırsınız..
            F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
            X