Arkadaşlar 2014 cozmo aracima cip siparisi verdim yarın geliyor kumandalı sistem sizce kötü mü yaptım huh
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
cip Turing
Collapse
X
-
Ynt: cip Turing
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışArkadaşlar 2014 cozmo aracima cip siparisi verdim yarın geliyor kumandalı sistem sizce kötü mü yaptım madein GM huh
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
-
Cipturing olayında Çağrı bey bizleri daha iyi aydınlatıcağını düşünüyorum.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Benim bildiğim çip değil de uzaktan kumandalı powerboxlar var. Sanırım ondan bahsediliyor. Güç lazım olunca açıyorsun,yoksa normal motor gücü ile devam...2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ercan çalışYok hayır cip markasını yarın yazarım 100 de 30 artış yapıyor istediğin zaman aciyorunuz istemessen kapıyorsunuz.2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Chip Tuning demek istenmiş galiba da %30... ??? ... Biraz çok değil mi? Merakla bekliyorum deneyimlerinizi... Aracınız benzinli mi dizel mi sizin?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Pisikolojik % 30 yapar onun yarisi kadar yapsa opun basiniza koyunHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum