Duyuru

Collapse
No announcement yet.

cip Turing

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• cip Turing

Arkadaşlar 2014 cozmo aracima cip siparisi verdim yarın geliyor kumandalı sistem sizce kötü mü yaptım huh

Ynt: cip Turing

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
    Arkadaşlar 2014 cozmo aracima cip siparisi verdim yarın geliyor kumandalı sistem sizce kötü mü yaptım madein GM huh
    O ne tarz bir şeymiş? GM ise uyumludur herhalde...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Arkadaşlar 2014 cozmo aracima cip siparisi verdim yarın geliyor kumandalı sistem sizce kötü mü yaptım madein GM huh
      nasıl bişey bu aydınlatırmısın?

Yorum

Cip turing ve made in gm? Böyle bi hizmet varmı?
        İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
        Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Çip Tuning in Marka-Modelini Öğrenebilirsek, İyi mi Kötü mü Daha İyi Yorumlayabiliriz.

Yorum

Cipturing olayında Çağrı bey bizleri daha iyi aydınlatıcağını düşünüyorum.
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Benim bildiğim çip değil de uzaktan kumandalı powerboxlar var. Sanırım ondan bahsediliyor. Güç lazım olunca açıyorsun,yoksa normal motor gücü ile devam...
              2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Yok hayır cip markasını yarın yazarım 100 de 30 artış yapıyor istediğin zaman aciyorunuz istemessen kapıyorsunuz.

Yorum

Yüzde 30 büyük bir artış hele hele bizim araçlar için zaten hacime göre yüksek bg üretiyor araçlar
                  2010 1.6T Cosmo

Yorum

Yok hayır cip markasını yarın yazarım 100 de 30 artış yapıyor istediğin zaman aciyorunuz istemessen kapıyorsunuz.
                    Fotoğraf filan yükleyebilirseniz yükleyin bakalım.

Yorum

Chip Tuning demek istenmiş galiba da %30... ??? ... Biraz çok değil mi? Merakla bekliyorum deneyimlerinizi... Aracınız benzinli mi dizel mi sizin?
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Pisikolojik % 30 yapar onun yarisi kadar yapsa opun basiniza koyun
                        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Jeep Touring Olmasın. Safari Gibi Bi Şey mi Yoksa Bu??

Yorum

İşleniyor...
                          X