Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce nasıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sizce nasıl

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
    Ekspertiz yaptırma araba almanın sadece bir ayağı.
    İstediğiniz kadar ekspertiz yaptırın, aracı aldıktan sonra çeşitli kusurlar ortaya çıkabiliyor.
    Forumda;
    -Aracı aldım, 2 gün sonra afl hatası verdi.
    - Aracı aldıktan 1 hafta sonra sonra şu sensörler çalışmamaya başladı..... vb. bir sürü konu okudum.
    Bu sorunlar tesadüf mü? Ki bu arkadaşlar da araç alırken ekspertiz yaptırmıştı.
    Bir araçta ne sorun olduğunu en iyi sahibi bilir.
    Bu durumda iki seçenek var:
    1. Tanıdığın kişiden, bildiğin aracı alacan.
    2. Araç sahibine güvenip alacan.
    ilave olarak aldıgın kişi aracını sevecek
    "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
      Şu an ki aracımda da sağ çamurluk değişik. Fotoğrafları olmasına
      rağmen sağdan kazalı muamelesi yapmalarından sıkıldım usandım.
      Ben , size, 'elin vuruk kırık arabasına niye para veriyorsunuz?' dememiş miydim?
      Büyük sözü dinlemeyenin hali bu olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Orjinal yazı sahibi: aton1981
        Şu an ki aracımda da sağ çamurluk değişik. Fotoğrafları olmasına
        rağmen sağdan kazalı muamelesi yapmalarından sıkıldım usandım.
        Ben , size, 'elin vuruk kırık arabasına niye para veriyorsunuz?' dememiş miydim?
        Büyük sözü dinlemeyenin hali bu olur
        Öyle de abi, şimdi kazasız alsak da biri gelip vursa sonra da değişse yine aynı muhabbet yine aynı sinirlilik.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

peki abilerim insignia nın temmuz ayında 1.6 dizeli türkiyeye gelecekmiş. bu benzlınlı arabaların durumu ne olur sizce ?
          SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

aracın intelilink ekranı da değiştirilmiş. intelilink 8 inç ekranlardaki radyo menüsü daha farklı.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbay_0666
              peki abilerim insignia nın temmuz ayında 1.6 dizeli türkiyeye gelecekmiş. bu benzlınlı arabaların durumu ne olur sizce ?
              1.6 dizel geleli çok zaman oldu, neredeyse ikinci eli çıkacak,belki de çıkmıştır bile.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                Şahsı fıkrım sanroofu olmayan aracı almam 77 bın para verıp de.
                kazalı arac alırken degıl de satarken problem oluyor, zıra benım far kaskodan degısmış, onu bıle sorun edenler var.
                Açılır tavan olmasa daha iyi, gökten yağan toz (en azından bizim buralarda)
                doğru arabanın içinde; iki günde bir yıkamacıya git; ne anladım bu işten?
                Onun yerine flexride tercih ederim, çok daha iyi, hatta olmazsa olmaz bir özellik.

Yorum

Bu St lerin flexi özelliklisi çok zor bulunur. Cam tavan arabaya Ayrı bir hava katıyor. Toz olayınıda yeni duydum Necmettin bey. Cam tavansız Arabanın içi karanlık kalıyor. Hayırlısı ne ise onu alır inşallah.
                  "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                    Bu St lerin flexi özelliklisi çok zor bulunur. Cam tavan arabaya Ayrı bir hava katıyor. Toz olayınıda yeni duydum Necmettin bey. Cam tavansız Arabanın içi karanlık kalıyor. Hayırlısı ne ise onu alır inşallah.
                    Cam tavan sport tourerde iyi olur,ben sedanlar için fikir beyan etmiştim; yine de 'keyifler bilir' diyelim

Yorum

1.6 dizel geleli çok zaman oldu, neredeyse ikinci eli çıkacak,belki de çıkmıştır bile.
                      alla alla pek bi bilgim yok o zaman 1.6 turbo gelecektir peki çok etkilermı benzinli araçları 2, eli

Yorum

opel almanya'dan 1.6 dizelle ilgili gelen neredeyse hiçbir haber yok. yalnızca opel türkiye'den birkaç açıklama gelmişti, onlarda net zaman vermemişlerdi. gm inside gibi sitelerde ise yeni 2.0 180 hp dizel gündemde (üretimin başladığı bizzat opel tarafından açıklandı). diğer taraftan opel önce mokkaya, sonrada astraya 1.6 dizel-6 ileri otomatik kombinasyonunu getirecek. hatta mokka 1.6 dizel-otomatik almanya'da satışa çıkmış.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                        2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer

opel almanya'dan 1.6 dizelle ilgili gelen neredeyse hiçbir haber yok. yalnızca opel türkiye'den birkaç açıklama gelmişti, onlarda net zaman vermemişlerdi. gm inside gibi sitelerde ise yeni 2.0 180 hp dizel gündemde (üretimin başladığı bizzat opel tarafından açıklandı). diğer taraftan opel önce mokkaya, sonrada astraya 1.6 dizel-6 ileri otomatik kombinasyonunu getirecek. hatta mokka 1.6 dizel-otomatik almanya'da satışa çıkmış.
                          ahayır ben bugun ankara reis opel ile görüştüm temmuz ayında 1.6 muhtemelen turbo türkiye ye gelecekmiş. bu etkilermi ki benzinli araçları çok ?

Yorum

bayilerin bildiği olmalı. netten araştırınca 2013 kaynaklı birkaç haber çıkıyor sadece. yabancı bir forumda 2-3 ay önce avrupa emisyon normlarını karşıladığı için opel'in insgnia'ya daha küçük bir dizel düşünmediği ile ilgili bir haber okumuştum. bu arada yeni 2.0 cdti 170 hp 400 nm'miş, 180 hp değil.

http://www.opel.com/news/index/2014/...rslautern.html

Yorum

Araç alacaktık 1.6 turbo insignia sımdı Rizeli gelecekse cok zarar ederiz kafam iyice karıştı

Yorum

Size 1-2 örnek ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94318583/detay
                                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96397531/detay
                                http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93993306/detay

Arkadaki Ekranlara aldanmayın 1000 - 2000 tl ye istediğinizi taktırırsınız
                                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

İşleniyor...
                                X