Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizce nasıl

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sizce nasıl

Bu arada arabada stil paket vardı, bana 87 binden alaşağı inmedi kimbilir galeriye kaça verdi, ne ilginç insanlar var ya
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Buca otokent, durup bir düşünün. Sonra da daha 6 bindeki aracın kaput değişene kadar gelen hasarının kesinlikle fotoğrafı olmalı. Yoksa itimat etmeyin başka araçlara yönelin.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

FOTOĞRAFLARI MEVCUTMUŞ MOTORBİSİKLET ÇARPMIŞ ARACA SERVİSTE DEĞİŞTİRİLMİŞ HEPSİ.
        SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

Sizin kafanıza yattıysa hayırlı olsun, ama gerçekten sadece kaputmu değilmiş, çamurluklarda bıya varmı yokmu detaylı araştırın, uzun süre binicekseniz alınabilir...

Yorum

Abicim aynı araç adanada var 82bin tl yazmış..ki burda ufak tefek bi boyadan bahsetmiyoruz kaput yani..satıcı adam isterse kuş deydi desin kaputa boya boya yani ..ki yarın sende satcaksın göz önünde bulundurun derim yani..3 lira eksik olcağina fazla olsun..ki o hasara görede bence fiyat hiç uygun değil..biraz daha bekleyin derim

Yorum

Kaput boyasından, değişiminden korkmamak lazım. Tabi bu önden yemiş kaza istisna.

Benim bi aracımda kaput değişmişti. Fakat içeride bir tane ellenen civata, motor, yada diğer aksam da hiç bir şey yok. Çizikten değişmişti. İnceleten arakadaşlar zaten bunun doğruluğunu anlar.
              Bir başka aracımda kaputta lokal boya vardı. Alet çantası düşmüş tü. ilk aşamada aput deyince korkmakta haklıyız. Ama burada kazası onemli olan. Tabi sıfır hata isteyen arkadaşlarıda anlamak lazım. Şu an ki aracımda da sağ çamurluk değişik.
              Fotoğrafları olmasına ramen sağdan kazalı muamelesi yapmalarından sıkıldım usandım. Yahu düzeltsen 200 + boya, yenisi 250 tl. Ve iki civata bir kaç tırnak tutuyor. Gerçekten insanımız doğru araba almayı çoğu kez bilmiyor. Expertiz ile işi tamamen oldu zannediyorlar. Boya, ciddi kazanın belirtisi '' olabilir '' konumundayken şu geldiğimiz nokta da lokal boyaya bile burun kıvırır olduk. Hayır, sanki tamamen boyasız lokalsiz bir araç aldığımız gibi senelerce boyasız durma garantisi var? Kimse sormuyor yahu bunun kliması çalışıyormu, turbosu nasıl? çekişi düzgünmü? Lastik ihtiyacı ne durumda? Masrafı var mı ? Ön takımın durumu ne? Direksiyon aksamında ses var mı yok mu? Bir çok 2010-2011-2012-2013-2014 model farklı marka ve araçlarında acayip acayip sorunlar da çıkabiliyor.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

1- Oto Ekspertiz Raporu ile kendin baktırmalısın
                2- Şase ile ilgili bir sıkıntı yok ise yapabildiğin pazarlıkta alınır.
                Morpheus
                61 TT 971

Yorum

Arabanın plakası açık, satıcıdan şasi numarasını isteyin, nedir ne değildir öğreniriz

Yorum

Kazali araba alinmaz diye birsey yok yeterki motorda, sasede bu tarz onemli yerilerde hasari olmasin. Adamin camurlgunulda biraz gocuk olusmus duzeltip boyatiliyor. Degisim olsa ayni hesaba gelecek belki, ama insanlarimiz onyargili degiseni degil tamir yapilani seviyor. Ne guzel degismis zaten, direnci var en azindan. Tamir goren kisim ise eskisi kadar direncli de olmaz. Hafif kazasi yada lokal boyalari olan araclar zaten normal piyasaya gore daha dusuk bunu bilerek insanlar aliyor zaten. Bu boyaya kill-tuy olan arkadaslari merak ediyorum baslarina boyalik bir durum gelince yok parasina mi satiyorlar araclarini. Ekspertiz yapilmadan arac alinmaz bence, ufak tefek seyler problem olmaz. Ilandaki araba hic inandirici degil. Bence fiyati da yuksek ama araba hosuna gittiyse al gotur bir ekspere herseyi ogren icine sinerse guzel bir pazarlik yaparak binersin araca. Agir hasarli, pert olmus, enkaz arabalari kastetmiyorum onlarin zaten yuzune bakilmaz.

Yorum

İlanı sport tourer diye verip detayına hakim olamayan galericinin nesine inanacaksınız? Siz nasıl bu kadar düşünüyorsanız satarken daha da fazla düşüneceksiniz.Ciddi bir tutar. Muhakkak bu tutarlara yakın araç bulursunuz.
                      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Satıcıya 'ilanı yanlış yere koymuşsunuz' diye mesaj atmıştım,
                        oradan kaldırmış; '1.6 T sport' diye vermiş, tam kazma

Yorum

sahsı fıkrım sanroof olmayan arac almam 77 bın para verıpde
                          kazalı arac alırken degılde satarken problem oluyor zıra benım far kaskodan gegısmış onu bıle sorun edenler var
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

hasar kaydı ne çıkıyor ona da bir bakmak lazım.
                            ayrıca bu kadar parayı verdikten sonra önde değil de yan tarafta bir parça da boya olsa daha mantıklı olur bence
                            "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                              Satıcıya 'ilanı yanlış yere koymuşsunuz' diye mesaj atmıştım,
                              oradan kaldırmış; '1.6 T sport' diye vermiş, tam kazma
                              kazma fikrine de sonuna kadar katılıyorum
                              "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

Ekspertiz yaptırma araba almanın sadece bir ayağı.
                                İstediğiniz kadar ekspertiz yaptırın, aracı aldıktan sonra çeşitli kusurlar ortaya çıkabiliyor.
                                Forumda;
                                -Aracı aldım, 2 gün sonra afl hatası verdi.
                                - Aracı aldıktan 1 hafta sonra sonra şu sensörler çalışmamaya başladı..... vb. bir sürü konu okudum.
                                Bu sorunlar tesadüf mü? Ki bu arkadaşlar da araç alırken ekspertiz yaptırmıştı.
                                Bir araçta ne sorun olduğunu en iyi sahibi bilir.
                                Bu durumda iki seçenek var:
                                1. Tanıdığın kişiden, bildiğin aracı alacaksın.
                                2. Araç sahibine güvenip alacaksın.

Yorum

İşleniyor...
                                X