Slm aranıza yeni Katılmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Insanlar Kafamı çok karıştırdılar. 2009 model 120.000 de LPG li bir araç buldum ama el freni manuel birde yol bilgisayarı ekranı küçük. Internetden araştırdım ama hiç manuel el frenli ve küçük ekranlı benim bulduğumdan başka araç bulamadım. Benim bulduğum araç ta çok Hoşuma gitti. Sizce yorumlarınız nelerdir. Teşekkür ederim .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2009 model manuel el frenli insignia
Collapse
X
-
Ynt: 2009 model manuel el frenli insignia
Orjinal yazı sahibi: kadir3232Slm aranıza yeni Katılmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Insanlar Kafamı çok karıştırdılar. 2009 model 120.000 de LPG li bir araç buldum ama el freni manuel birde yol bilgisayarı ekranı küçük. Internetden araştırdım ama hiç manuel el frenli ve küçük ekranlı benim bulduğumdan başka araç bulamadım. Benim bulduğum araç ta çok Hoşuma gitti. Sizce yorumlarınız nelerdir. Teşekkür ederim .2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Siz aracın el freninin manuel olduğunu nereden bildiniz?2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Sakin alma. Araba hem 115 hp hemde duz edition... bunun nesini begendin ki? O paraya daha duzgun arabalar var2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Bende manuel biliyorum bu boşun boşu araç. Sakın almayın.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
O en boş araç dümdüz edition
Onda park sensörü hillholder falanda yok
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
Yorum