Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2009 model manuel el frenli insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2009 model manuel el frenli insignia

Slm aranıza yeni Katılmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Insanlar Kafamı çok karıştırdılar. 2009 model 120.000 de LPG li bir araç buldum ama el freni manuel birde yol bilgisayarı ekranı küçük. Internetden araştırdım ama hiç manuel el frenli ve küçük ekranlı benim bulduğumdan başka araç bulamadım. Benim bulduğum araç ta çok Hoşuma gitti. Sizce yorumlarınız nelerdir. Teşekkür ederim .

Ynt: 2009 model manuel el frenli insignia

Araba gumüs gri renkte mi?
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kadir3232
      Slm aranıza yeni Katılmak istiyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Insanlar Kafamı çok karıştırdılar. 2009 model 120.000 de LPG li bir araç buldum ama el freni manuel birde yol bilgisayarı ekranı küçük. Internetden araştırdım ama hiç manuel el frenli ve küçük ekranlı benim bulduğumdan başka araç bulamadım. Benim bulduğum araç ta çok Hoşuma gitti. Sizce yorumlarınız nelerdir. Teşekkür ederim .
      "Türkiye'de tek" diye bahsi geçen bir araç vardı onu buldunuz galiba İlanlarda bulduysanız paylaşır mısınız?
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

188107163 ilan numarası bende ki şansa bak ya tek arabayı bulmuşum

Yorum

beyaz renkte araç

Yorum

Sakin alma. Araba hem 115 hp hemde duz edition... bunun nesini begendin ki? O paraya daha duzgun arabalar var
            F30 Sport+

Yorum

Siz aracın el freninin manuel olduğunu nereden bildiniz?
              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                Sakin alma. Araba hem 115 hp hemde duz edition... bunun nesini begendin ki? O paraya daha duzgun arabalar var
                +1

Yorum

buradan gönderemedim fotoyu size

Yorum

Bende manuel biliyorum bu boşun boşu araç. Sakın almayın.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

O en boş araç dümdüz edition
                      Onda park sensörü hillholder falanda yok

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Sahici edition bu olsa gerek
                        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Boşş+boşş.Bütçe müsaitse cosmo yoksa az biraz zorlayıp edition elegance bakın.
                          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                          2.0 CDTI
                          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                          X