Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç alıyorum artık son demler.. Kararsizlik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç alıyorum artık son demler.. Kararsizlik

http://m.sahibinden.com/classifiedDe...44051&rnd=7507

Aklım hep cosmo da ama adamla konuştuk 69000 Bıraktı bakalım Yolların açılmasını bekliyorum o zamana kadar bi sıkıntı çıkmaz umarım bu araç durduğunda stop edip geri gaza bastığımızda çalışıyorumu bu özellik varmi ? Genel bilgisi olan varsa yardım etsin ne gibi Özellikleri var
    SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Ynt: Araç alıyorum artık son demler.. Kararsizlik

Jantlar, orijinal değil gibi duruyorlar.

Yorum

Bende bu jantları sevmiyorum.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
        Jantlar, orijinal değil gibi duruyorlar.
        Jantlar orjinal, paketin biri ile birlikte geliyor ama tam bilmiyorum.
        Ama eğer bu aracı 69 bine veriyorsa ben imzamdaki aracı 78 bine bedavaya almışım
        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
          Jantlar orjinal, paketin biri ile birlikte geliyor ama tam bilmiyorum.
          Ama eğer bu aracı 69 bine veriyorsa ben imzamdaki aracı 78 bine bedavaya almışım
          Bedava değil ama, hesaplı almışsınız

Yorum

İLAN AÇILMIYOR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
              İLAN AÇILMIYOR
              Link hatalı da o yüzden açılmıyor
              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true

Yorum

Araç güzel duruyor.
                34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Yani arkadaslar fiyat olarak çokmu Söylüyorlar yoksa beklemelimiyim biraz daha araştırmam gerekiyormu ?

Yorum

İlbay Bey belki bir miktar daha indirilebilir 500 1000 gibi ama araç temizse sindiyse içinize çok düşünmek stres demektir.ikinci elde 3 5 fazla olsun temiz olsun düşüncesindeyim.Hakkınızda hayırlısı olsun...

Yorum

Mehmet bey icime sınıyor araç tek sıkıntım bu benim kendi kazancimla alacağım ilk araba ve etrafımdakiler deli gibi Passat diyor ama ben passati hıc beğenmiyorum insignia kadar tabi insignia daha bi hoş daha guzel geliyor herkez o araç cok yakar falan filan diyor eğer ben aracı alırsam etrafımdakiler aldığıma pişman oldum dememem lazım baba amcam Dayim herkez Passat dıyo onlara karşı mahcup olmamam lazım anılıyormusun

Yorum

Bahsettiğiniz güncel kasa passat sa bu fiyata trent alabilirsiniz.O da sizi ne derece tatmin eder bilemem.Esasında madem tip dediniz benim bakış açıma göre makyajsız insignia nın tipi her ikisinden de iyidir.Nitekim kendim 1.5 ay kadar önce makyajsız insignia tercih ettim.Yeni stil olmak koşulu ile.Fakat başka biri makyajlı insigniayı veya b8 passat ı önde görebilir.Zevk meselesi.İki araca da bakın bayilerinde test imkanı var binin sürün.Ve canınız hangisini istiyorsa onu alın.Yakıt olarak bariz fark yok onu söyleyebilirim.Umarım istediğiniz araca bir an evvel kavuşursunuz...not:Kendi kazancınımla alacağım ilk araba demişsiniz o zaman hepsinde keyifler ikiye katlanacaktır merak etmeyin

Yorum

Bakalım artık benim de bu yeni kasa insignialar cok hoşuma gidiyor ins alacağız artık bi sorun daha olacak ben arabayı almaya gittiğimde aracı servise götüreceğim peki ordakimasrafi ben mı ödeyeceğim yoksa aracı alacağım kısımı öder ?

Yorum

Yapacağınız pazarlığa göre değişir.Genelde aracı alan ekpertiz ücretini öder.Dendiğinden farklı bir şey çıkarsa ücreti ödemeyeceğinizi söyleyebilirsiniz...

Yorum

Milletin laf söylememesi icin almışken cosmo donanım alın.. edition elegance larda mercekli far olmasına ragmen AFL özelliği yok.. start stop da tam emin degilim ama olması lazım.. yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler.. insignia cosmo + flexi hatta mümkünse spor deri koltuk tadından yenmez gören binen de laf edemez.. Acele etmeyin bence iyice bi arastırın madem passat diyorlar insignia cosmo donanım alın mutlaka.. gecenlerde bi ilan vardı 77.5 a makgajlı ,sanruf, flexi hatta deri ribbon koltuk döşemelerini görünce cok sasırmıştım arac 1 gün kaldı malum sitede sonraki gün yok.. Dedigim gibi iyice bi bakın acele etmeyin.

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İşleniyor...
                              X