Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 Yeni İnsignia 1.6T A/T Cosmo

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2014 Yeni İnsignia 1.6T A/T Cosmo

Yeni aracınız hayırlı olsun. Makyajlıların arasına welcome

Yakıt zamanla düşecek merak etmeyin. Yeni motor otomatikler eski motor manuellerle aynı yakıyor diye biliyorum.

Aracınızda yazılım güncellemesi yapılmış mı bakın. Yapılmamışsa gidip yaptırın. Opel'e kalsa kim bilir ne zaman çağırırlar.

Active select güçten törpülediği için eski 180'likten sonra garipsemeyin.

Araç konfor olarak çok iyi ve 18" jantlar tam hakkı. Ben kışlık için 17" taktım, konfor baya arttı ama yüksek hızlarda gezinme yapıyor. Burada kullanım amacı önemli.

Forumda Yusuf arkadaşımız da makyajlıyı test ettikten sonra makyajlı alma kararı almıştı. Siz de doğru bir karar vermişsiniz. Güle güle kullanın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome hayırlı olsun ..güle güle kullanını

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş

Yakıt zamanla düşecek merak etmeyin. Yeni motor otomatikler eski motor manuellerle aynı yakıyor diye biliyorum.

Aracınızda yazılım güncellemesi yapılmış mı bakın. Yapılmamışsa gidip yaptırın. Opel'e kalsa kim bilir ne zaman çağırırlar.

Araç konfor olarak çok iyi ve 18" jantlar tam hakkı. Ben kışlık için 17" taktım, konfor baya arttı ama yüksek hızlarda gezinme yapıyor. Burada kullanım amacı önemli.

Forumda Yusuf arkadaşımız da makyajlıyı test ettikten sonra makyajlı alma kararı almıştı. Siz de doğru bir karar vermişsiniz. Güle güle kullanın.
        evet bende Rıfatın aracını test ettikten sonra makyajlı kasaya geçtim. Araçtan çok memnunum. Eski kasaya göre herşey çok farkılı, araç içine ses almıyor ,yol tutuşu gayet iyi ama flexi şart!!!! yakıt konusuna gelirsek opelin verileri yanlış 8.9Lt şehir içi yazıyor ama 12lt civarında 19'' jant lastik var bende , ama sizin 18 olduğu için 1 lt fark eder.
        aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
          Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş

evet bende Rıfatın aracını test ettikten sonra makyajlı kasaya geçtim. Araçtan çok memnunum. Eski kasaya göre herşey çok farkılı, araç içine ses almıyor ,yol tutuşu gayet iyi ama flexi şart!!!! yakıt konusuna gelirsek opelin verileri yanlış 8.9Lt şehir içi yazıyor ama 12lt civarında 19'' jant lastik var bende , ama sizin 18 olduğu için 1 lt fark eder.
          aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın
          Peki yakıt olarak neden vadettiği değerleri göremiyoruz araçlarında.
          Bize belirtilenin baya üzerinde yakıyor araçlar millet yurtdışında firmalara dava açıp para bile alıyorlar
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
            Bize belirtilenin baya üzerinde yakıyor araçlar millet yurt dışında firmalara
            dava açıp para bile alıyorlar
            O veriler , laboratuvar ortamında ölçülen test verileridir.
            90 km/saat sabit sürat ile elde edilmiş test sarfiyatını
            otoban şartlarında elde etmek mümkün mü?

Bütün markaların test verileri ile fiili sarfiyat verileri arasında
            aleyhte bir fark vardır. Bu, Opel'e has bir durum değildir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
              Orjinal yazı sahibi: HeIIus
              Bize belirtilenin baya üzerinde yakıyor araçlar millet yurt dışında firmalara
              dava açıp para bile alıyorlar
              O veriler , laboratuvar ortamında ölçülen test verileridir.
              90 km/saat sabit sürat ile elde edilmiş test sarfiyatını
              otoban şartlarında elde etmek mümkün mü?

Bütün markaların test verileri ile fiili sarfiyat verileri arasında
              aleyhte bir fark vardır. Bu, Opel'e has bir durum değildir
              İstanbul anadolu yakasından Adapazarı'na sabit 90 km/saat hızla gittim, ortalama 5.3 L yaktım. Eğer 82 km/saat ve 1700 (azami torku 1650 devirde veriyor) devirle gitseydim, ve yoldaki İzmit rampaları olmasaydı herhalde fabrika verisi olan 5 litreyi görürdüm. Yani kasmak lazım ve pratikte bu pek mümkün değil.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
              X