2001 2000 Model Bmw e46 3.20i Düşünürken Bi Akrabamin önerisi ile insignia 1.6 turbo cosmoya yöneldim Dogru karar verdigimi düşünüyorum. Benzinde 4 TL civarina inerse harika olacak sanki biraz beni yakiti korkuyor.. öyle deliler gibi hergün 100-200 km gezicek birisi degilim. haftada bi 100km yaparim. Yakiti Gerçekten Abartildigi kadar var mi ? Km 700-800 Krş yaktigini söyliyenler var en cok korktgm konu bu aslinda.. 2001 model araba yerine 2010 2011 sifir gibi araba almak mantikli Bütce 50-55 Bin tL . http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96094034/detay Birde Bu arac ile ilgili ne düşünüyorsunuz arac cok temiz görünüyor sol ön far yikama kapagi calinmiş sadece onuda servisten yenisini alip taktirmiş. bu fiyat eder mi bu arac yoksa biraz dahami beklemeliyim? dknow
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İNSİGNİA DÜŞÜNÜYORUM DOGRUMU DÜŞÜNÜYORUM ?
Collapse
X
-
Ynt: İNSİGNİA DÜŞÜNÜYORUM DOGRUMU DÜŞÜNÜYORUM ?
Öncelikle welcome...İnsignia düşündüğünüz arabadan çok daha mantıklı bir araç...Yakıtta 1.6 sahipleri sizi daha net bilgilendirecektir.Çok takılıyorsanız 1.4 de bakabilirsiniz ortalama 2 litre daha az yakar...
-
welcome
Verdiğiniz Para Karşılığında Alabileceğiniz En iyi Araç Insignia dır ama aracı aldıktan sonra verdiğiniz para karşılığı diğer araçlarla kıyaslamak yerine daha üst sınıf arçlarla kıyaslamaya başlıyırsunuz tek sorun bu
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXwelcome
Verdiğiniz Para Karşılığında Alabileceğiniz En iyi Araç Insignia dır ama aracı aldıktan sonra verdiğiniz para karşılığı diğer araçlarla kıyaslamak yerine daha üst sınıf arçlarla kıyaslamaya başlıyırsunuz tek sorun bu
Kesinlikle verdiğiniz paranın karşılığında alabileceğiniz en iyi araba İnsignia'dır. Standart Cosmo ya ilave paketleride var olan bir insignia denk getirirseniz (Sunroof, Ergonomik deri koltuk, Flexi şase) uzun yıllar severek kullanacağınız bir aracınız olur. 2000 2001 model 3.20 den gerek konfor gerek performans ve gerekse donanım özellikleri bakımından bariz ve çok açık ara üstündür.
Yorum
-
Merhaba, hoşgeldiniz, Insignia'yı düşünmeniz çok daha iyi olmuş hatta direkten dönmüşsünüz diyebilirim Çok yakar mı demişsiniz, çok kelimesi sübjektif bir ifade. Her gün toğun trafikte 10 - 12 yakar diyelim, net olsun. Sakin kullanımla 10'un altına inebilirsiniz. Trafik yoksa kesinlikle 10 görmezsiniz. Uzun yolda bunların yarısı kadar yakar. Ne yakarsa yaksın çok çooookk çok ketif alacaksınız motordan. Bastınız mı gidecek, bastınız mı duracak arabanız. 1.6 180'imden aldığım zevki çok az arabada bulabildim diyebilirim bu anlamda. Şimdiki Cdti 160'ım da flexride sayesinde biraz tatmin ediyor, olmasa aratırdı.
İlandaki arabaya gelirsek, kazasızsa bence alınabilir bir araç. Eksileri : Açık renk döşemelerin kullanım zorluğu, ergonomik spor deri oltuk yok ve dolayısıyla koltuk ısıtma ve soğutma da yok, flexride yok.
Tavsiyelerim: Mutlaka ama mutlaka ekspertiz yaptırın, mümkünse yetkili Opel servisi olsun. Size " Daha ucuza bulursunuz, bizde bile var." diyecekler, kanmayın. AFL'ye özellikle baktırın, aracın altını da mutlaka inceletin.
Hangi aracı alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun, selamlar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
welcome
Kesinlikle doğru düşünüyorsunuz. Fatih abinin dediği gibi muadil bir araç bile yok. Bazen şeytan dürtüyor başka arabalara bakıyorum (itiraf.com muhaha) başka araçlar sadece 1.6 dizel sayesinde tatmin eder olmuşlar. Dün akşam merak edip C klas oluşturdum, bizdeki donanımla araba 150000 liraya geldi. Yuh dedim sekmeyi kapattım
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum