Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia İlk yapılması gerekenler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni İnsignia İlk yapılması gerekenler

Herekese merhaba arkadaşlar hepimize inşallah kazasız belasız sürüşler diliyorum öncelikle..

Bende aranıza katılmak üzereyim kısmet olursa. Araç Yeni opel insignia 1.6 t otomatik cosmo + stil paket + sunroof.

sormak istediklerim şunlar:

1- İlk önce bayiye aracı teslim almaya gittiğimizde nelere dikkat etmeliyiz ? (şasi no ve motor no dışında). o kadar ısrar etmemize rağmen sadece karter koruma hediye ettiler.

2- İlk kullanım önerileriniz nedir ? Yüksek devirde mi düşük devirde mi kullanmalı ?

3- Yazılım güncellemeleri yapılmış mıdır bunu almadan sormalı mıyım yoksa sonradan mı arıyorlar ?

4- Benzini nerden alıyorsunuz ?

5- Bir de bu stil paket ve sunroof opsiyonlu seçenekler olmasına rağmen çoğu bayide stil paket+ sunrooflu cosmo insignia bulunabiliyor. Bunun nedeni nedir sizce ? yani geçen sene sorduğumda sipariş vermeniz gerekiyor diyorlardı. Şimdi nasıl bulunabiliyor ?

cevaplarınız için teşekkürler...
    2014 İnsignia 1.6 AT cosmo+still paket

Ynt: Yeni İnsignia İlk yapılması gerekenler

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Merhaba, hoşgeldiniz.

1 - Bazı araçlar taşıma anında ufak hasarlar alabiliyor. Taş eziklerine bakmanızı tavsiye ederim. Ayıp değil, yığınla para ödüyorsunuz. Görürseniz zorluk çıkarın, ya indirim yapsınlar ya hediye versinler, olmazsa bekleyin bence düzgün olanı alın. Aracı size anlatıp gidecek biri olur hep ona bir 50 - 100 ateşlersiniz, beklerler, adettendir

2 - Düşük ya da yüksek değil gereken devirde kullanmanızı tavsiye ederim. Motorunuz rodajlı gelecek ama düzgün aşınma için motoru zorlamadan bir kaç bin kilometre yapmanızı yani hız denemelerinizi falan bir kaç ay ertelemenizi tavsiye ederim

3 - Yapılmamıştır, park alanından kamyona yükleyip size getirirler, fabrikada yüklememişse kalır. Kontrol ettirin bence.

4 - Opet'ten alıyorum. Çok memnunum. Tüm ama tüm istasyonları her zaman her yerde tertemiz. Marketlerinde ne ararsan var. Otobilim kullanıyorum, anhtarlık şeklinde bir alet. Araçtan inmeden yakıt alıyorum, kartımdan kesiliyor ve Opet puanlarım Opet kartıma otomatik yükleniyor. 2014'te yaklaşık 50 TL puanım birikti.

5 - ??? Bilmiyorum.

Selamlar.
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Çok teşekkürler, hoşbulduk.. cvplar için sağolun.
        2014 İnsignia 1.6 AT cosmo+still paket

Yorum

welcome
          Aracınız hayırlı olsun

Yorum

Öncelikle hayırlı olsun kazasısız belasız kullanırsınız inşallah mahsuru yoksa kaç liraya anlaştınız yazarsanız sevinirim

Yorum

Hayırlı olsun... welcome

Yorum

welcome

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun.

Otomatik vites tercih ettiğiniz için siz normal bir şekilde gaza basın. Zaten kendi ayarlayacak. Devri düşünmenize gerek yok.

Kendinize ve aracınıza birbirinize alışmanız için zaman tanıyın. İlk zamanlarda araç bana hantal gelmişti.

Sakın ilk bir kaç bin kilometredeki yakıt tüketimine aldanıp satılığa falan çıkarmayın. Ne kadar düşebilir ki diye düşünmeyin, gerçekten düşüyor. Yazılım güncellemesinin de bunda payı var.

Stil paketli ve sunrooflu araçlar için de şunu düşünüyorum: bizim insanımız bayılıyor "full+full" araba almaya, bu yüzden de çok sipariş alınıyordur. Topluca önceden getirmişlerdir. (Sorsan flexiride nedir bilmezler haha)

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

çok yumuşak basarsanız gaza ilk iki vites 2250 sonraki viteslerde 2000 devirde vites değiştiriyor
                  Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Öncelikle Hoşgeldiniz ... Sıfır araç alacaksınız ödediginiz para ve size kesilen faturaya dikkat edin.. Rakamlar tutuyormu.. vergi falan derlerse mtv en cok 500 tl oynayabilir.. Arac gümrükten gemide inerken tıra yüklenirken yada showrooma cekerken ufak tefek hatalar olmus olabilir.. Ezigi vurugu varmı bir bakın.... Alacagınız araç manuel ise ilk zamanlar devirli kullanın daha sonrasında yakıt tasarruf amaçlı düşük devir yüksek vites kullanabilirsiniz.. diyecem ama altınızda insignia gibi bir araç varsa insan dip gaz ve agresiflikten kurtulamıyor.. otomatik vites ise zaten araç kendisi yapıyor herseyi.. Güncelleme yi sorarsınız muhtemelen yapılmamıştır.. yaptırırsınız servisten.. Ben benzini shell den alıyorum memnunum.. opet e geçmek istiyorum ama senelerdir shell den aldığım için vazgecemiyorum.. Son olarak opsiyonlu gelen araç lar tercih sebebi oldugu icin bu sekilde bayiler istiyorlar yada bazı müşteriler araç siparis edip vazgeçebiliyor ondan olabilir.. simdiden hayırlı olsun. ...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Arkadaşım hayırlı ugurlu olsun 2 ay önce bende aldım çok menunum inanın 1 sene kullanın başka araba lardan zevk almiyacaksiniz kimsenin lafına bakmayın çoğu kişi sizi çekmez ama siz doğru yolu bulmuş sunuz biraz yakıtta sıkıntı yaşarsınız ama rodaj ı tamamladım mı düzelir allah Cemi cümle mizi kazadan beladan korusun

Yorum

Size yine kartel koruma vermişler ben okadar dil döktüm ama takmadilar arabanın kaput kenar kısımlarında boya hataları var gösterdim olabilir dediler güncellemeleri sordum dahayeni bunun güncel dediler ama odak tan baktir dim güncellemek gerekiyor dediler bu arabadan 2 ay öncede odaktan kardeşime insignia aldık ona kartel camlara film yaptılar ama erdemir boncuk takmadı bide arabanızı fazla sikistirmaya gerek yok
                        Ben çok denedim 210 km geçmedi ama ilerde bunu 250 km ye kadar çıkar buna eminim

Yorum

Hem kauçuk hem halı paspasa dikkat edin ikisinide versinler

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
                            Size yine kartel koruma vermişler ben okadar dil döktüm ama takmadilar arabanın kaput kenar kısımlarında boya hataları var gösterdim olabilir dediler güncellemeleri sordum dahayeni bunun güncel dediler ama odak tan baktir dim güncellemek gerekiyor dediler bu arabadan 2 ay öncede odaktan kardeşime insignia aldık ona kartel camlara film yaptılar ama erdemir boncuk takmadı bide arabanızı fazla sikistirmaya gerek yok
                            Ben çok denedim 210 km geçmedi ama ilerde bunu 250 km ye kadar çıkar buna eminim
                            aracınızda sıkıntı olma ihtimali varmı acaba ben ilk aldığım sıralarda bir kere denemiştim 230 a kadar inmişti daha sonra çekindim acemisi olduğum için çektim ayağımı
                            Moondust Grey:Ford Tourneo Connect Glx+Plus Pack &Asteroid Grey:Opel Insignia 1.6T SIDI Cosmo Active Select

Yorum

Hayır bende 235 km çıktım ama yokuş aşağı düz yolda dene bence birde denedim zaman 760 kilometredeydi belki ondan olabilir

Yorum

İşleniyor...
                              X