Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia İlk yapılması gerekenler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni İnsignia İlk yapılması gerekenler

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
    Öncelikle hayırlı olsun kazasısız belasız kullanırsınız inşallah mahsuru yoksa kaç liraya anlaştınız yazarsanız sevinirim
    Allah razı olsun 91 000 TL kardeşim.
    2014 İnsignia 1.6 AT cosmo+still paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ercan çalış
      Arkadaşım hayırlı ugurlu olsun 2 ay önce bende aldım çok menunum inanın 1 sene kullanın başka araba lardan zevk almiyacaksiniz kimsenin lafına bakmayın çoğu kişi sizi çekmez ama siz doğru yolu bulmuş sunuz biraz yakıtta sıkıntı yaşarsınız ama rodaj ı tamamladım mı düzelir allah Cemi cümle mizi kazadan beladan korusun
      Amin kardeşim sağolun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
        Öncelikle Hoşgeldiniz ... Sıfır araç alacaksınız ödediginiz para ve size kesilen faturaya dikkat edin.. Rakamlar tutuyormu.. vergi falan derlerse mtv en cok 500 tl oynayabilir.. Arac gümrükten gemide inerken tıra yüklenirken yada showrooma cekerken ufak tefek hatalar olmus olabilir.. Ezigi vurugu varmı bir bakın.... Alacagınız araç manuel ise ilk zamanlar devirli kullanın daha sonrasında yakıt tasarruf amaçlı düşük devir yüksek vites kullanabilirsiniz.. diyecem ama altınızda insignia gibi bir araç varsa insan dip gaz ve agresiflikten kurtulamıyor.. otomatik vites ise zaten araç kendisi yapıyor herseyi.. Güncelleme yi sorarsınız muhtemelen yapılmamıştır.. yaptırırsınız servisten.. Ben benzini shell den alıyorum memnunum.. opet e geçmek istiyorum ama senelerdir shell den aldığım için vazgecemiyorum.. Son olarak opsiyonlu gelen araç lar tercih sebebi oldugu icin bu sekilde bayiler istiyorlar yada bazı müşteriler araç siparis edip vazgeçebiliyor ondan olabilir.. simdiden hayırlı olsun. ...
        Allah razı olsun cümlemize kardeşim.

Yorum

herkese iyi dilekleriniz ve cvplarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Cümlemize kazasız belasız sürüşler...

Yorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: orhan_ates
              Öncelikle hayırlı olsun kazasısız belasız kullanırsınız inşallah mahsuru yoksa kaç liraya anlaştınız yazarsanız sevinirim
              bu tür halka açık forumlara fiyat yazılması pek doğru değil bence. özelden yazmakta her zaman fayda olduğunu düşünüyorum bu tarz cevapların
              2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
              2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                bu tür halka açık forumlara fiyat yazılması pek doğru değil bence. özelden yazmakta her zaman fayda olduğunu düşünüyorum bu tarz cevapların
                Nasıl bir sakıncası olur fiyat yazmanın?
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  Orjinal yazı sahibi: beter55
                  Nasıl bir sakıncası olur fiyat yazmanın?
                  l
                  Ben de merak ettim çok sakıncası ne olabilir
                  ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
                  ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

İşleniyor...
                  X