Eminim birçok kişi söylemiştir. Ama ben de Söyleyeyim. Ameliyat en son çare bile değil diyorlar bel Fıtığı için.
Geçen sene benim Ağabeyim çok muzdaripti. Acıdan ağlayacak kadar. Kayseri'de bir doçent te ameliyat olacaksın Demişti. Ameliyata hazırlanırken bir iş Adamı vasıtasıyla Bursa da bir doktor ile tanıştı. Bir müddet Akupunktur tedavisi gördü. Ama Allah'a şükür iyileşti. O ağrılardan eser kalmadı Şükürler ılsun.
Tabi doktorun dediğinin yanında bizim sözümüzün kıymeti olmamalı ama böyle yaşanmışlıkların da Önemi OLDUĞUNU düşünebiliriz sannırım
Sağlığınıza tez zamanda kavuşmanız için dualarım sizinle.
Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
geçmiş olsun allah şifa versin
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Acil şifalar dilerim
Orjinal yazı sahibi: bilgecem
Geçmiş olsun Allah acil şifalar nasip etsin.
Eminim birçok kişi söylemiştir. Ama ben de Söyleyeyim. Ameliyat en son çare bile değil diyorlar bel Fıtığı için.
Geçen sene benim Ağabeyim çok muzdaripti. Acıdan ağlayacak kadar. Kayseri'de bir doçent te ameliyat olacaksın Demişti. Ameliyata hazırlanırken bir iş Adamı vasıtasıyla Bursa da bir doktor ile tanıştı. Bir müddet Akupunktur tedavisi gördü. Ama Allah'a şükür iyileşti. O ağrılardan eser kalmadı Şükürler ılsun.
Tabi doktorun dediğinin yanında bizim sözümüzün kıymeti olmamalı ama böyle yaşanmışlıkların da Önemi OLDUĞUNU düşünebiliriz sannırım
Bilgecem hocam, dediğiniz doğru tabi ki de benim disklerde de bozulma var.Malesef vidadan başka çaresi yok artık.
Teşekkürler hepinize...
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Çok geçmiş olsun.
Aynı hastalıktan bendede var üç adet fıtık son care amaliyat dediler yuruyemiyordum ama bu yaz belimi cektirdim çok şükür suan çok iyiyim
Geçmiş olsun.
Ameliyatı erteleme şansınız varsa ve Bioenerjiye inanıyorsanız; sizi Mersin'de Bioenerji uzmanına yönlendirebilirim.
Daha önce giden tanıdıklar memnun kaldılar.
Yorum