Arkadaşlar hepimiz araçlarımızı seviyoruz hatta insignia deyince akan sular duruyor tabiri caizsse aşığız insignia ya.. Fakat hepimizin gelişen teknolojiyle beraber araçlarımızla ilgili bazı beklentilerimiz var.. Mutlaka herkesin aklında birşeyler vardır.. Diyorum ki İNSİGNİA TEAM olarak Almanya opel'e sesimizi duyuramazmıyız..
E mail mi olur yada başka bir yol mu bilemiyorum.. Araçlarımızla ilgili şuda olsa güzel olurdu diyeceğimiz konular.. bizim araçları gören zaten dönüp bir daha bakıyor bu kez yeni kasada bakmakla kalmayıp dudağı uçuklasın.. gören söylesin zaten güzeldi bu sefer mükemmel olmuş diyecekleri bir İnsignia.. Benim aklıma gelenler
1- Aracın ağırlığının en az 100 kg hafiflemesi.. ( Alt devirlerin daha da canlanması)
2- Fren enerjisi geri kazanım olayı (Şartsız çalışan start stop sistemi)
3- Var olan gücün yola daha iyi aktırılması olayı..
4- Vites oranları.. (şanzıman)
5- Kullanışlı bir intellink (güncelleme beklemeyen bir apps) ve tam dijital (hayalet) gösterge ekranı..
6- Bazı opsiyon olarak sunulan seçeneklerden olmazsa olmazların Cosmo da standart sunulması vs vs..
E mail mi olur yada başka bir yol mu bilemiyorum.. Araçlarımızla ilgili şuda olsa güzel olurdu diyeceğimiz konular.. bizim araçları gören zaten dönüp bir daha bakıyor bu kez yeni kasada bakmakla kalmayıp dudağı uçuklasın.. gören söylesin zaten güzeldi bu sefer mükemmel olmuş diyecekleri bir İnsignia.. Benim aklıma gelenler
1- Aracın ağırlığının en az 100 kg hafiflemesi.. ( Alt devirlerin daha da canlanması)
2- Fren enerjisi geri kazanım olayı (Şartsız çalışan start stop sistemi)
3- Var olan gücün yola daha iyi aktırılması olayı..
4- Vites oranları.. (şanzıman)
5- Kullanışlı bir intellink (güncelleme beklemeyen bir apps) ve tam dijital (hayalet) gösterge ekranı..
6- Bazı opsiyon olarak sunulan seçeneklerden olmazsa olmazların Cosmo da standart sunulması vs vs..
Yorum