Ynt: ben 115 bg sandigim arabam meger 180t mis servis sagolsun )
evet arkadaşlar cok şükür sorun bulundu.
aracın egzosunda sorun varmış. 10 dk. önce ankaradan komple egzos siparişi verildi.( sıfırı 3750 tl cıkma 650 tl)
tabiki cıkma aldım.yarın parça geliyor. hadi hayırlısı diyelim.
illa başlarını eze eze iş yaptırtçaklar. Bunlara ve bu gibi servislere '' yetkili '' ünvanlarını elinden alacaksın. Yada iyi denetmeleye tabii tutacaksın.
Orjinal yazı sahibi: mustafagez
aracın egzosunda sorun varmış. 10 dk. önce ankaradan komple egzos siparişi verildi.( sıfırı 3750 tl cıkma 650 tl)
Orjinal yazı sahibi: mustafagez
Hmm... Hiç aklıma gelmemişti... İyi paylaşım oldu, teşekkürler
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bakacagim arkadaslar insallah istedigim gibi olmustur da satmaktan ancak o sekilde vazgecerim. Yoksa bu servis beni illahlah ettirdi. Ama dun aksam aradim servisi agzima geleni saydim ondan sonra ustalar galiba gece mesaisine kaldilar. Bence o sekilde buldular. Benim tahminim. Yoksa hala ugrasiyor olacaktim.
Yorum