Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben 115 bg sandigim arabam meger 180t mis servis sagolsun :))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ben 115 bg sandigim arabam meger 180t mis servis sagolsun )

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Araç 180 Hp Cosmo araç
    nereden biliyorsun abi
    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cankaan_x
      Neden hiç iyi çıkmazda kötü çıkar ki 2010 Aracım.
      Aslında en kesin sonucu My Opel'e üye olarak almak mümkün. Üye olduktan sonra araç özellikleri bölümünden bakmak en doğrusu. Bendeki aşağıdaki gibi, başka bir başlık da açılmış gerçi zaten bu konuda sanırım:

Model Insignia
      Renk TECHNICAL GREYM2
      Motor ENG-4 CYL 20L DIESEL TURBO HO
      Vites TRANS-AUTO 6-SPEED AF40-6
      İç Döşeme LEATHER SIENA PERFORATED-BLACK
      Güvenlik
      AIRBAG DRIVER PASS.&ROOF FF&RR, RESTRAINT HEAD FRT SEAT UP/D, SWITCH FLEXRIDE MODE SYSTEM, VEHICLE STABILIZING SYSTEM (ESP)
      Konfor
      AUTOMATIC CLIMATE CONTROL, BI-XENON CURVE LIGHTING, CRUISE CONTROL, FAN SEAT DRIVER, HEATED FRONT SEAT , PARKING ASSISTANT SENSOR, SUNROOF
      Paket
      LAMP PACKAGE INTERIOR DELUXE, MIRROR LIGHT SENSITIVE
      Multimedya
      COLOR INFO DISPLAY, INFO DISPLAY , RADIO NAV DVD-ROM CAF USB RSA, RECEPTACLE USB, SPEAKER SYSTEM
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
        Şurda VIN'a şaşi no yu yazıp baksanız tutar mı acaba?

http://www.catcar.info/opel/?lang=en
        Buraya göre aracın motoru A16LET

Orjinal yazı sahibi: Flesius
        Orjinal yazı sahibi: cankaan_x
        Neden hiç iyi çıkmazda kötü çıkar ki 2010 Aracım.
        Aslında en kesin sonucu My Opel'e üye olarak almak mümkün. Üye olduktan sonra araç özellikleri bölümünden bakmak en doğrusu. Bendeki aşağıdaki gibi, başka bir başlık da açılmış gerçi zaten bu konuda sanırım:

Model Insignia
        Renk TECHNICAL GREYM2
        Motor ENG-4 CYL 20L DIESEL TURBO HO
        Vites TRANS-AUTO 6-SPEED AF40-6
        İç Döşeme LEATHER SIENA PERFORATED-BLACK
        Güvenlik
        AIRBAG DRIVER PASS.&ROOF FF&RR, RESTRAINT HEAD FRT SEAT UP/D, SWITCH FLEXRIDE MODE SYSTEM, VEHICLE STABILIZING SYSTEM (ESP)
        Konfor
        AUTOMATIC CLIMATE CONTROL, BI-XENON CURVE LIGHTING, CRUISE CONTROL, FAN SEAT DRIVER, HEATED FRONT SEAT , PARKING ASSISTANT SENSOR, SUNROOF
        Paket
        Multimedya
        COLOR INFO DISPLAY, INFO DISPLAY , RADIO NAV DVD-ROM CAF USB RSA, RECEPTACLE USB, SPEAKER SYSTEM
        Model
        Insignia
        Renk
        TECHNICAL GREYM2
        Motor
        ENG-4 CYL 1.6L MFI DOHC TUR
        Vites
        TRANS-MAN 6-SPEED M32-6 WR
        İç Döşeme
        TRIM CLOTH AVENUE - BLACK
        Güvenlik
        AIRBAG DRIVER PASS.&ROOF FF&RR, RESTRAINT HEAD FRT SEAT UP/D, VEHICLE STABILIZING SYSTEM (ESP)
        Konfor
        ADVANCED PARKING AID, AUTOMATIC CLIMATE CONTROL, BI-XENON CURVE LIGHTING, CRUISE CONTROL
        Paket
        Multimedya
        İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
        Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
          Şurda VIN'a şaşi no yu yazıp baksanız tutar mı acaba?

Evet Deniz Hocam bu EPC web versiyonu şasi bilgisi yazılarak aracın fabrika çık donanımı hakkında bilgi veriyor

Güzel Bir Site Bilgilendirme için Teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bana da bir usta göstermişti siteyi. Parçaları falan bulmak için, ana sayfada diğer araç markaları da var.
            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Ne oldu araç bugün perşembe geldi mi beygirler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                yok vallahi üstad aradım dün daha bitirememişler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mustafagez
                  Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                  yok vallahi üstad aradım dün daha bitirememişler.
                  Geç olsun güç olmasın ama oldumu haberimiz olsun

Yorum

hayırlısı olsun ilginç bir durum

Yorum

beygirlerin son durumu nedir !

Yorum

arkadaşlar cuma günü telefona aradılar.
                        servis : aracın performansı tam istedigimiz gibi turbo artık devreye giriyor. yanlız yüksek devirlere cıktıgı zaman turbo geri bırakma yapmıyor.
                        ben : tamam aracın performansı tam istedigimiz gibiyse alalım.
                        servis : yanlız şimdi alırsanız ileriki zamanda size 3 ay 6 ay sonra motorda zararlar verebilir.
                        ben : onun için ne yapmamız gerekiyor.
                        servis : aracın tüpünü söküp stok haliyle makinaya baglayıp sorunu neyden kaynaklandıgını ögrenmemiz gerekiyor. bu da yaklaşık 1 haftamızı alabilir.
                        ben : ben buğün aracımı gelip alayım araç bana lazım. performansı tamam dediniz. diger işlemide 1 ay sonra bırakırım gerekeni yaparsınız.
                        servis : tamam gelin alın.
                        ben : performans istedigim gibi değilmi . üstüne basarak sordum.
                        neyse servise gittim aracım gelmiş. ön tampondaki araç cekme girişinin kapagı yok nerde bu diyorum cevap yok. neyse araçı denemek istiyorum. tamam dediler yanıma usta diye birisini oturttular. yola cıktık. 1 e attım aracın motoru sıcAktı gelmeden önce çalıştırmışlar galiba. aracı deneyeyim dedim. düz yola geçtim 1 de sıkıstırdım 40 tan sonra araba yıgıldı. 2 ye attım 70 ten sonra yıgıldı 3 e attım 100 dedi yıgıldı. hemen u dönüşü yaptım servise girdim. bana performansı tamam diyen elemanın yanına gittim. anahtarı uzattım al bakalım performansı tamam dedigin aracı kullan ondan sonra performansı tamam de dedim. e işte ben usta değilim işinizi takip ediyorum. ustayı cagır kardeş dedim . cagırdı aynısını ustaya söyledim. kendinden emin aldı anahtarı geçti direksiyona yanına oturdum. 1 -2-3 dedi baktım u dönüşü hemen servise geri döndük. ne oldu usta dedim e işte kemde kümde dedim ben bilmem bana ne hakla performansı tam dediniz. ee kalması lazım araştırmalar sürüyor. arkadaş ben bilmem paramla rezilmi edeceksiniz beni dedim.şimdi aradım ne durumda herhangi bir gelişme varmı diye . yok dedi daha herhangii bir işlem yapılmadı yapılınca ben sizi arayacagım dedi kapattım telefonu.
                        ARKADAŞLAR SERVİS YÜZÜNDEN ARACI SATILIGA CIKARDIM. !!!

Yorum

Geçmiş olsun. Bence bastırın, adam gibi yapsınlar ondan sonra satılığa çıkartın. Bu şekilde satmanız zor.

Buarada aracın şanzıman oranlarını araştırın. Yanı bazen yığılma dediğiniz noktada araç son hızına gelmiş olabilir. Kabaca normalde; 1. vites 50-55, 2. vites 80-90-95, 3. vites 150-160, 4. vites 195-205 arası hızlar almalısınız. 3. vites de araç 100 de asla yığılma yapmamalı. Buarada, turbo bırakmama durmu nedir? Resmen fransız kaldım.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Türkiye'deki klasik sıkıntı, ustalar işinin kıymetini bilmiyor.Bu durumu ben anlamıyorum,bunların işine saygısı yok.Maddi durumları iyimi dersen o da yok.Bizde o kadar isteyerek aldığımız arabalarımızdan soğuyoruz.
                            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Geçmiş olsun. Benim kafam karıştı.
                              Aracı 115 hp olarak mı satılık ettiniz, 180 hp olarak mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: genc_avcI
                                Geçmiş olsun. Benim kafam karıştı.
                                Aracı 115 hp olarak mı satılık ettiniz, 180 hp olarak mı?
                                180 Yazdım ama işte bilmiyorum vallahi kafam çok karışık.

Yorum

İşleniyor...
                                X