Ynt: ben 115 bg sandigim arabam meger 180t mis servis sagolsun )
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
sorması ayıp bu aracı kaç paraya aldınız.açıkcası ortada bariz bir dolandırıcılık var ben öyle hissettim.
Size satan adam kesinlikle turbonun çalışmadığını bilerek size bu aracı satmış.
aracın üzerinde bulunan lpg kiti hangi firmaya ait ise bence o firmanın bir bayisine uğrayıp lpg kitinin turbo ile uyumlu olup olmadığına bir baktırın hatta çalışıp çalışmadığına bir baktırın.
sübaplarınızıda kontrol ettirin.
Size verediği bunca masrafa oranla aracı baya ucuz almış olmanız gerekiyor umarım ucuz almışsınızdır.
LPG LANDIRENZO ORJINAL TÜPLE İLGİLİ SIKINTI YOK. EVET ARACI PİYASASINDA 12 BİN TL UCUZA ALDIM.ARAÇTA HASAR KAYDI OLDUĞUNDAN DOLAYI.
AMA BU SIKINTILARININ OLDUGUNU BİLMİYORDUM. BUNLARIDA HESAPLARSAK PİYASASINA YAKIN BİR MEBLAYA GELMİŞ OLDU. NE ZARARDAYIZ NE KÂR DA YANİ.
BUNDAN SONRADA 2. EL ARAÇ ALMAYA TÖVBE ETTİM ZATEN
Motorda sıkıntı yoksa, ruhsatta basit bir hata mevcut sa, turbo ile iş çözülüyora gerisi kalan problemler ıvır zıvırdan ibaret. Umarım böyledir ve keyifle binersiniz inşallah.
Bi koku çıkacak gibi ama hadi hayırlısı İnşallah basit bit hatalar zinciridir de ağız tadıyla binersiniz.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum