Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kar lastiği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kar lastiği

Arkadaşlar astra j için kar lastiği bakıyorum ebatlar 225 50R17 düşündüğüm lastiğin iyi yol tutması ve sessiz olması biraz da yumuşak olursa çok iyi olur sizce hangi marka alayım.michelin yumuşak lastik ama sesi nasıl bilmiyorum continental biraz serte dönük gibiydi iyi yol tutuyor ama sesli gibi biraz sizce hangi marka alayım bunlar da olabilir Önerilere açığım .
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: Kar lastiği

Ekonomi sınıfında Kumho KW27 veya Nokian WR G2 tavsiye edebilirim. Premium sınıfta Pirelli tavsiye ederim, kullanıyorum oldukça memnunum. Sottozero benimkiler, ıslakta ve karda oldukça iyi, kuruda da tatmin edici. Aynı lastiğin serie 2'si çıktı o daha iyimiş diyorlar, kullanmadım. Pirelli olmaz diyorsanız Bridgestone tavsiye ederim. Arkadaşımın SUV'una aldık memnun kaldı. Selamlar.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Yol tutuş için iyi diyorlar fakat ses yalıtımı nasıl

Yorum

Hangisi için sordunuz?
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Pirelli sottozero

Yorum

Michelin...

Yorum

İlk defa bridgestone kullanıyorum ve neden daha önce almamışım dedim. Eskişehirde dize kadar kar varken jeeplerin bile girmeye cesaret edemediği sokak aralarında sıkıntısız yol tutuşu yaşadım. Islak zemin ve kuru zemin de oldukça başarılı yol tutuşa dahip. Ayrıca yumuşak olduğu için hem konforlu hem de sessiz
              2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Bir haftadır Çanakkale deyim biraderi ziyarete geldim geldiğim günün ertesi günü aşırı kar yağışı oldu ve şuanda da yollar buz kardeşimin evinin onu cam gibi mecburen kar lastiği almak zorunda kaldım ve burda prelliden başka lastik bulamadım ama şunu söylemeliyim ki bu güne kadar kullandığım en iyi kış lastiği Buzun üstünde bile sorunsuz
                2015 leon fr

Yorum

Nokian WR A3 ya da WR D3 alın...
                  Youtube'a Nokian yazarsanız vidyolar var orada. Sanırım İzmir-Manisa yolu. Giden araç Mazda 6, lastik Nokian WR G2 modeli...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _emre26_
                    İlk defa bridgestone kullanıyorum ve neden daha önce almamışım dedim. Eskişehirde dize kadar kar varken jeeplerin bile girmeye cesaret edemediği sokak aralarında sıkıntısız yol tutuşu yaşadım. Islak zemin ve kuru zemin de oldukça başarılı yol tutuşa dahip. Ayrıca yumuşak olduğu için hem konforlu hem de sessiz
                    bridgestone normalde sert lastiktir ama kış lastiği olduğu için size öyle gelmiş olabilir ama ses hususunda biraz sesli bence babamın insigniasında potenza var baya ses yapıyor yolda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
                      Pirelli sottozero
                      Herhangi bir ses sorunu yaşamadım, bilginize.

Yorum

İşleniyor...
                      X