Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu forumdayım ve 6 aydırda Opel İnsignia Cosmo 1.6 Turbo Olimpik Beyaz bir araca sahibim. Aracım 11.000 kmde ve daha hiç 100 km üstü uzun yola çıkmadım ve pazartesi günü Hatay / Dörtyoldan Malatyaya bir arkadaşım yanına gitmeye hazırlanıyorum yaklaşık bi 700 km yol yapıcam ve aracımla ilk uzun yoluma çıkacağım için çok heycanlıyım bakalım Insignia bizi yoracak mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracımla ilk uzun yoluma çıkmaya hazırlanıyorum ;)
Collapse
X
-
Ynt: Aracımla ilk uzun yoluma çıkmaya hazırlanıyorum
Malatya'da Murat var
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
1-2 Insignia'cı daha buldunuz mu alın size Malatya buluşması ihihiInsigniaTEAM
-
iyi yolculuklar Ali kardeş yolun açık olsun. şu an Malatya'da merkezde birçok caddede yol yapım çalışması var. çevre yolunda da 2.2 km boyunca alt qeçit çalışması var ve bu alanlarda trafik çok yoğun herkes çok aceleci.. trafiğe ilk anda qirdiğinde dikkat et lütfen ve sabırlı ol
bana Pm.den msj atabilirsin eğer müsait olursam bende neden olmasın bir Malatya buluşması olur. bizim semtte 3-5 İnsiqnia var müsait olduğumuz an yaparız bişeyler kardeş.
Tekrar yolun açık olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
İyi yolculuklar abi hız yapma demiyorum ama kontrollü ol şakası olmaz bunlarınSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum