Duyuru

Collapse
No announcement yet.

gt radial lastik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• gt radial lastik

Slm arkdslar gt radial lastikler hakkinda bilgisi olan varmi ?fiyati cok makul dun sordum yazlik 225 40 19 michelin 625 tl gt radial 325 tl endonezya maliymis cok iyiymis begenmessen seneye para iadesi yok michelinin alt urunuymus fln filan..ufak bi arastrma yaptim netten kullananlar genelde memnun hpy modeli icin..Nasil alinirmi sizce saygilar

Ynt: gt radial lastik

Michelinin alt ürürü Bfgoodrich diilmiydi? Bu kadar fiyat farkı olması düşündürücü.
    İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
    Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Hepsinin bir alt modeli var. Uygun lastik kullanacaksam kumho dan vazgeçmiyorum. Fiyatı gt radial den bile daha uygundu.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Lastiğin uygunu olmaz, kalitelisi ya da kötüsü olur.
        Üzerinde çoluk çocuk, can taşıyoruz, tasarrufu başka yerlerde
        yapalım derim; örneğin sigara içmeyelim, kumar oynamayalım vb

Yorum

Bende kumho ya guvenemiyorm cin mali sonucda hic bir yerde reklamini gormedim yada fark etmedim.gt radial in formula da boy boy reklamlari var tabi bu gecerli sebep degil ama yinede insan guvenebilior..marka konusuna gelirsek bir yandan haklisin bir yandanda haksiz dusun bi ayakkabi aliosun ayni kalite inci de 250 iken hotic de yada baska markada 150 tl ye alabilirsin yani demk istedigim markaya para oduyoruz etikete..

Yorum

Aslında kumho ekipman lastiği olarak da geldiğini biliyorum mazı marka araçlarda.
            Ku 31 ve ku 19 serileri güzeldi. Opelde çok keyif almıştım. Yani ucuz deyip öldürmeyelim fiyat performans grafiği güzel. Volkan beyde şiddetle tavsiye ediyordu bu fiyat aralığında hatırlıyorum.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

2 senedir kis lastigi petlas kullanıyorum çok memnunum.. yerli üretim.. yazlık lastiklerim kontilerden iyidir desem yeridir.. Gecen sene gt radial bide marshall marka kıs lastiklerine bakmistim.. Biraz arastirdîm guvenemedim.. petlas kullanan arkadaslar vardi.. onlara güvenerek aldim cokta memnunum.. b3lki bi michelin degil ama yarı fiyatına iyi lastik.. aklınızda bulunsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sefa3434
                Bende kumho ya guvenemiyorm cin mali sonucda hic bir yerde reklamini gormedim yada fark etmedim.gt radial in formula da boy boy reklamlari var tabi bu gecerli sebep degil ama yinede insan guvenebilior..marka konusuna gelirsek bir yandan haklisin bir yandanda haksiz dusun bi ayakkabi aliosun ayni kalite inci de 250 iken hotic de yada baska markada 150 tl ye alabilirsin yani demk istedigim markaya para oduyoruz etikete..
                Merhabalar,

Öncelikle Kumho Çin değil Kore malı diye biliyorum... Bi kontrol ederim gene... Arkalarda kışlık 245 40 19 Kumho KW27 kullanıyorum oldukça memnunum. Bazı endişelerim vardı ama meğer hava basıncındanmış, şuan gayet memnunum. Az önce karda da test etme şansım oldu +1 derecede. Eğer yazlıkları da böyleyse, ki böyle DEĞİL deniyor, başarılı olabilir. GT Radial markası hakkında ise bilgim sıfır. Adını dahi duymadım. Bu onu kötü marka yapmaz tabi ki.

Ama şöyle de bir durum var ki çok güvendiğim bir site olan http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/ sayfasında Kumho markası Premium Markalar sınıfının hemen altındaki Mid Range Brand Tyres yani orta sınıf lastikler sınıfında yer alırken GT Radial Economy Brand Tyres yani ekonomi sınıfında yer almış. En alttaki Budget sınıfı var zaten yani tabiri caizse "Uzak Durun!" lastikleri. Bu anlamda Premium markalar 1/4 ise Kumho 2/4 be Gt Radial 3/4 olmuş oluyor. Benimkisi sadece bir internet araştırması yoksa yazlık sınıfta her iki markayı da hiç kullanmadım, bilginize.

Selamlar.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                  Lastiğin uygunu olmaz, kalitelisi ya da kötüsü olur.
                  Üzerinde çoluk çocuk, can taşıyoruz, tasarrufu başka yerlerde
                  yapalım derim; örneğin sigara içmeyelim, kumar oynamayalım vb
                  aynen katılıyorum...
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Kumholar kötü değildir. Cogu hyundai modelinde arac üzerinde geliyor
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Gt radial yerine aynı paralara kumho tavsiye ederim, kışlıkta ise petlas iyidir...

Yorum

Slm arkdslar gt radial lastikler hakkinda bilgisi olan varmi ?fiyati cok makul dun sordum yazlik 225 40 19 michelin 625 tl gt radial 325 tl endonezya maliymis cok iyiymis begenmessen seneye para iadesi yok michelinin alt urunuymus fln filan..ufak bi arastrma yaptim netten kullananlar genelde memnun hpy modeli icin..Nasil alinirmi sizce saygilar
                        Kardeş,bende dediğin lastikten var. 225 50 R 17, ben memnunum şahsen,ıslak zemin performansı,yol tutuş,frenleme iyi fakat ben alma derim çünkü lastiklerinin arkasında durmuyorlar. Bende GT Radial 225 55 R 17 WT AX modeli kışlık lastik de vardı daha 2 yıllık fakat lastiklerden hiç memnun değilim.Çok kayıyor,arkadaşlarımın asrsiz araçlarının çıktıkları yokuşta ben çıkamadım.Yoğun kar yağmıştı buraya,30 km hızla giderken sağa doğru bir viraj dönerken araba sola doğru kaydı gitti.Konlas'ı aradım,gelin ölçelim dediler.Kalktım Beyşehir'den Konya'ya gittim 220 Km yol yaptım geldim sırf bunun için fakat ölçümlerde gayet sağlıklı çıktı lastik.Ben yalancı oldum,beni yolladılar geriye... Hiç yalan söyleme alışkanlığım yoktur forumdan bilirsiniz. Daha önce doğru düzgün kış şartlarında kullanma fırsatım olmadığı için memnun olduğumu söyledim ama kesinlikle tavsiye etmem kışlıklarını.Firma hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı değil.Yani benim kullandığım yollardaki yaptığı patinajları yazlık lastik yapmaz,karda,sulu karda da hiç iyi değil.Çoğu aracın gittiği yollardan gidemedim ben.Lastikler 2012 haziran ayı üretimi,6.000 Km ancak yapmışımdır. Firma hiç ilgilenmiyor kardeş,lastikte hata filan çıksa arkanda değiller.Ben de senin hesap yapmıştım maad ama şimdi tekrar lastik almak zorundayım.1.000 TL vermiştim,boşa gitti yani... Kesinlikle alma,git başka marka al,hatta biraz fazla ver daha iyisini al...Sevgiler...
                        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Fatih Bey öncelikle yaşamış olduğunuz problem için üzgünüz. Ancak Markamızı kötülemeye yönelik hareketleriniz hiç hoş değil. GT Radial olarak her zaman ürünlerimizin arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Konuyla ilgili şikayetinizi dile getirdiğinizde Size yardımcı olmak için hem GT Radial Facebook sayfamız üzerinden hem de telefonla görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk. Lastikleri göndermenizi isteyerek ya da Beyşehir'de yaşadığınız için Konya'ya geldiğinizde merkezimize gelerek gerekli incelemenin yapılması için yönlendirdik. Yapılan ölçümlerde lastiğin yol tutuşu, sertliği, harmonik değerleri gayet düzgün çıkmıştır. Markamızı kötülemeden önce aracınızla ilgili başka bir problem olmadığından emin olmalısınız. GT Radial Türkiye'de çok yaygın bir dağıtım ağı olan ve giderek kullanıcı sayısı artan bir markadır.
                          Saygılarımızla
                          GT Radial Türkiye

Yorum

GT Radial hakkında daha fazla bilgi almak için Facebook Sayfamızı https://www.facebook.com/gtradialTR ya da web sitemizi http://www.gtradial-tr.com/ ziyaret edebilirsiniz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: GT Radial Türkiye
                              ... aracınızla ilgili başka bir problem olmadığından emin olmalısınız...
                              GT Radial Türkiye
                              Sadece meraktan soruyorum, konuyla bir alakam yok; arkadaşımızın aracındaki hangi başka sorun yol tutuş eksikliği yaratıp yoldan çıkmasına sebep olabilir? ASR'iz EBD'siz araçların da aynı yoldan geçtiğini hatırlatarak soruyorum. Paylaşırsanız sevinirim, iyi çalışmalar.
                              2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                              X