Slm arkdslar gt radial lastikler hakkinda bilgisi olan varmi ?fiyati cok makul dun sordum yazlik 225 40 19 michelin 625 tl gt radial 325 tl endonezya maliymis cok iyiymis begenmessen seneye para iadesi yok michelinin alt urunuymus fln filan..ufak bi arastrma yaptim netten kullananlar genelde memnun hpy modeli icin..Nasil alinirmi sizce saygilar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
gt radial lastik
Collapse
X
-
Ynt: gt radial lastik
Hepsinin bir alt modeli var. Uygun lastik kullanacaksam kumho dan vazgeçmiyorum. Fiyatı gt radial den bile daha uygundu.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Bende kumho ya guvenemiyorm cin mali sonucda hic bir yerde reklamini gormedim yada fark etmedim.gt radial in formula da boy boy reklamlari var tabi bu gecerli sebep degil ama yinede insan guvenebilior..marka konusuna gelirsek bir yandan haklisin bir yandanda haksiz dusun bi ayakkabi aliosun ayni kalite inci de 250 iken hotic de yada baska markada 150 tl ye alabilirsin yani demk istedigim markaya para oduyoruz etikete..
Yorum
-
Aslında kumho ekipman lastiği olarak da geldiğini biliyorum mazı marka araçlarda.
Ku 31 ve ku 19 serileri güzeldi. Opelde çok keyif almıştım. Yani ucuz deyip öldürmeyelim fiyat performans grafiği güzel. Volkan beyde şiddetle tavsiye ediyordu bu fiyat aralığında hatırlıyorum.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
2 senedir kis lastigi petlas kullanıyorum çok memnunum.. yerli üretim.. yazlık lastiklerim kontilerden iyidir desem yeridir.. Gecen sene gt radial bide marshall marka kıs lastiklerine bakmistim.. Biraz arastirdîm guvenemedim.. petlas kullanan arkadaslar vardi.. onlara güvenerek aldim cokta memnunum.. b3lki bi michelin degil ama yarı fiyatına iyi lastik.. aklınızda bulunsun..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Bende kumho ya guvenemiyorm cin mali sonucda hic bir yerde reklamini gormedim yada fark etmedim.gt radial in formula da boy boy reklamlari var tabi bu gecerli sebep degil ama yinede insan guvenebilior..marka konusuna gelirsek bir yandan haklisin bir yandanda haksiz dusun bi ayakkabi aliosun ayni kalite inci de 250 iken hotic de yada baska markada 150 tl ye alabilirsin yani demk istedigim markaya para oduyoruz etikete..
Öncelikle Kumho Çin değil Kore malı diye biliyorum... Bi kontrol ederim gene... Arkalarda kışlık 245 40 19 Kumho KW27 kullanıyorum oldukça memnunum. Bazı endişelerim vardı ama meğer hava basıncındanmış, şuan gayet memnunum. Az önce karda da test etme şansım oldu +1 derecede. Eğer yazlıkları da böyleyse, ki böyle DEĞİL deniyor, başarılı olabilir. GT Radial markası hakkında ise bilgim sıfır. Adını dahi duymadım. Bu onu kötü marka yapmaz tabi ki.
Ama şöyle de bir durum var ki çok güvendiğim bir site olan http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/ sayfasında Kumho markası Premium Markalar sınıfının hemen altındaki Mid Range Brand Tyres yani orta sınıf lastikler sınıfında yer alırken GT Radial Economy Brand Tyres yani ekonomi sınıfında yer almış. En alttaki Budget sınıfı var zaten yani tabiri caizse "Uzak Durun!" lastikleri. Bu anlamda Premium markalar 1/4 ise Kumho 2/4 be Gt Radial 3/4 olmuş oluyor. Benimkisi sadece bir internet araştırması yoksa yazlık sınıfta her iki markayı da hiç kullanmadım, bilginize.
Selamlar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYLastiğin uygunu olmaz, kalitelisi ya da kötüsü olur.
Üzerinde çoluk çocuk, can taşıyoruz, tasarrufu başka yerlerde
yapalım derim; örneğin sigara içmeyelim, kumar oynamayalım vbMEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Slm arkdslar gt radial lastikler hakkinda bilgisi olan varmi ?fiyati cok makul dun sordum yazlik 225 40 19 michelin 625 tl gt radial 325 tl endonezya maliymis cok iyiymis begenmessen seneye para iadesi yok michelinin alt urunuymus fln filan..ufak bi arastrma yaptim netten kullananlar genelde memnun hpy modeli icin..Nasil alinirmi sizce saygilar2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Yorum
-
Fatih Bey öncelikle yaşamış olduğunuz problem için üzgünüz. Ancak Markamızı kötülemeye yönelik hareketleriniz hiç hoş değil. GT Radial olarak her zaman ürünlerimizin arkasında durduk ve durmaya da devam edeceğiz. Konuyla ilgili şikayetinizi dile getirdiğinizde Size yardımcı olmak için hem GT Radial Facebook sayfamız üzerinden hem de telefonla görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk. Lastikleri göndermenizi isteyerek ya da Beyşehir'de yaşadığınız için Konya'ya geldiğinizde merkezimize gelerek gerekli incelemenin yapılması için yönlendirdik. Yapılan ölçümlerde lastiğin yol tutuşu, sertliği, harmonik değerleri gayet düzgün çıkmıştır. Markamızı kötülemeden önce aracınızla ilgili başka bir problem olmadığından emin olmalısınız. GT Radial Türkiye'de çok yaygın bir dağıtım ağı olan ve giderek kullanıcı sayısı artan bir markadır.
Saygılarımızla
GT Radial Türkiye
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Sefa3434Slm arkdslar gt radial lastikler hakkinda bilgisi olan varmi ?fiyati cok makul dun sordum yazlik 225 40 19 michelin 625 tl gt radial 325 tl endonezya maliymis cok iyiymis begenmessen seneye para iadesi yok michelinin alt urunuymus fln filan..ufak bi arastrma yaptim netten kullananlar genelde memnun hpy modeli icin..Nasil alinirmi sizce saygilar
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: GT Radial Türkiye... aracınızla ilgili başka bir problem olmadığından emin olmalısınız...
GT Radial Türkiye2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum