Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araç alınır mı?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu araç alınır mı?

Arkadaşlar aracın kmsi iyi, kaza darbe falan yok pazarlık illaki olur ama son kaça biter bilmiyorum. Afl cosmo standart donanımların hepsinde var sanırsam ? İçi bej olanlar daha güzel duruyor ama ben biraz pis adamım siyah olsun kir görünmesin Sunroof olmaması biraz uzaklaştırıyor beni. Alıyimmi yoksa beklesemmi biraz daha, bu fiyatlarda sunroof olanı bulabilirmiyim, flexride olsa iyi olurda, olmasada bilmediğim şeyin yokluğunu hissetmem herhalde ne diyosunuz ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...93247188/detay

Birde bi ara forumda takılmış bi abimiz var, tüp taktırmadan önce bikaç kez yazmış buraya, Bu araçta boyadan ve jant değişmesinden 2800 lira hasar kaydı var. Ön cam çatlak kaskodan değiştirecek. Tüp biraz çekişten düşürmüş fakat bi sıkıntı yok diyor. Tüpcü 30 binde gel subaplara bakalım demiş. fiyat 51.500
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94133116/detay
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Ynt: Bu araç alınır mı?

Ilki 51000 gibi biterse iyi, ikincisi bence alınmaz
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

Bencede

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Arkadaşlar yaziktir bu fiyatları bu arabalar verilmez gelin hep beraber satılık yapalım 10bin fazlasına bufiyata günahtır servise takas yapalım dedim erdemir lere 2010 model cozmo terbiyesiz adamlar 40 verdi dışardaki galeriler 45 verdi yazik deyilmi bize satarken 90a satıyor takas yapalım dedimmi bu araba tutulmuyor diyor gelin hep beraber sisirelim fiyatı ucuz yazmayalim arkadaşım sana gelirsek 1 inci araba mükemmel kaçırma bufiyata başka araba bulamas sın

Yorum

İşleniyor...
        X