Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni insignia 5000 km izlenimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: yeni insignia 5000 km izlenimler

Orjinal yazı sahibi: beter55
    Orjinal yazı sahibi: karyurekli
    arkadaslar bu arda yeni kasa 2015 te kesın gelırmı acaba bekleyımı?
    2015 imkansız inanmayın en erken 2016 sonuna doğru hatırlarsanız astra için bile 2014 te 1.6 dizel otomatik gelecek dediler hala gelmedi muhtemelen yeni kasayla gelicek siz 1.6 cosmo ALIN en iyisi makyajlı kasa ama otomatikle manuel arası fazla fark yok yakıtta ben olsam otomatik alırdım flexride zor olur ama stil paket ve sunroof olursa çok iyi olur kesinlikle tavsiye ederim
    sunroof olmasa olmazım.sitil paket ve otomtik cok yakar diye manuyelden yanayım. ayrıca sitil pakete 19 cant var hem konfor hemde yakıtı etkıler dıye 18 cant tan yanayım. ama sıtıl paket gercekten cok güzel karsızım yenı kasa gelecek dıye..ama 2017 e kadar gelmeyecekse makyajlı kasa alacam ısallah. arastırıyorum su an.. sanroflu ve beyaz renk hıc bır bayıda bulamadım..eskı kasada her ıkı aracım siyahtı bunda beyaz ve sanruof lu ıstıyom bır kac bayıyı aradım guzel ındırmler var yıl sonu dolaysıyla ama ıstedıgım aracı bulmadım daha.
    ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
      arkadaslar bu arda yeni kasa 2015 te kesın gelırmı acaba bekleyımı?
      2015 imkansız inanmayın en erken 2016 sonuna doğru hatırlarsanız astra için bile 2014 te 1.6 dizel otomatik gelecek dediler hala gelmedi muhtemelen yeni kasayla gelicek siz 1.6 cosmo ALIN en iyisi makyajlı kasa ama otomatikle manuel arası fazla fark yok yakıtta ben olsam otomatik alırdım flexride zor olur ama stil paket ve sunroof olursa çok iyi olur kesinlikle tavsiye ederim
      sunroof olmasa olmazım.sitil paket ve otomtik cok yakar diye manuyelden yanayım. ayrıca sitil pakete 19 cant var hem konfor hemde yakıtı etkıler dıye 18 cant tan yanayım. ama sıtıl paket gercekten cok güzel karsızım yenı kasa gelecek dıye..ama 2017 e kadar gelmeyecekse makyajlı kasa alacam ısallah. arastırıyorum su an.. sanroflu ve beyaz renk hıc bır bayıda bulamadım..eskı kasada her ıkı aracım siyahtı bunda beyaz ve sanruof lu ıstıyom bır kac bayıyı aradım guzel ındırmler var yıl sonu dolaysıyla ama ıstedıgım aracı bulmadım daha.
      YENİ kasasının gelmesine biraz daha var gibi yakıt düşünüyorsanız manuel daha iyi olur tabiki ama manuel sunroof ve beyaz biraz zor gibi kolay gelsin size şimdiden
      2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
      2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

insignia aşktır..iki insignia degistirdim 1,4 ile 1,6 cosmo. makyajlı kasayı almak icin son aldıgım 1,6 cosmoyu satım yeni passat cıktı passatla makyajlı insignia arasıda karasız kaldım. gecen gün yeni passatı test etım insignia'nın yanında gecmez bile yakıt haric. yıl sonu kapanyaları var opelin cok uygun fıyatlar aldım. ama 2015 kasa degisecegi söyletıler var..karasız kaldım makayajlı insignia mı alayım yenı kasayımı bekleyım dıye karasızım su an.sonuc olarak 2012 den beri 2insignia degistirdim bi türlü vaz gecılmıyor insignia dana baska arabaya bakmıyorum insignia asktır ask )
        Yanından bile geçemez demeseniz iyiydi Bende sizin düştüğünüz ikileme düştüm yeni passat mı yoksa insigniamı opel bayisine gittim çok da cazip bir fiyat verdiler otomatik 1.6 cosmo için ancak elimde olan 1.6 t 2011 cosmo insigniamı takasta kullanmak istediğimde bana bunlar çok yakıyor piyasada fazla tutulmuyor diye bir cevap verdiler adamlar kendi otomobillerine bile güvenmiyorlardı. Otomobili ertesi gün istediğin fiyata sattım. Sonra daha az yakanını tercih ettim ve 1.4 tsi 150 hp bir passat aldım İyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum zaman gösterecek sizin içinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kobe1453
          insignia aşktır..iki insignia degistirdim 1,4 ile 1,6 cosmo. makyajlı kasayı almak icin son aldıgım 1,6 cosmoyu satım yeni passat cıktı passatla makyajlı insignia arasıda karasız kaldım. gecen gün yeni passatı test etım insignia'nın yanında gecmez bile yakıt haric. yıl sonu kapanyaları var opelin cok uygun fıyatlar aldım. ama 2015 kasa degisecegi söyletıler var..karasız kaldım makayajlı insignia mı alayım yenı kasayımı bekleyım dıye karasızım su an.sonuc olarak 2012 den beri 2insignia degistirdim bi türlü vaz gecılmıyor insignia dana baska arabaya bakmıyorum insignia asktır ask )
          Yanından bile geçemez demeseniz iyiydi Bende sizin düştüğünüz ikileme düştüm yeni passat mı yoksa insigniamı opel bayisine gittim çok da cazip bir fiyat verdiler otomatik 1.6 cosmo için ancak elimde olan 1.6 t 2011 cosmo insigniamı takasta kullanmak istediğimde bana bunlar çok yakıyor piyasada fazla tutulmuyor diye bir cevap verdiler adamlar kendi otomobillerine bile güvenmiyorlardı. Otomobili ertesi gün istediğin fiyata sattım. Sonra daha az yakanını tercih ettim ve 1.4 tsi 150 hp bir passat aldım İyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum zaman gösterecek sizin içinde hakkınızda hayırlısı olur inşallah
          hayırlı olsun aracınız.bende 1,4 150 hp confolıne passatı cok arastıırdım nıyetlendım almaya hata bi söre bekeledım gelemsine. arac turkıyeye geldı gitim 1,4 125 hp test etım. ınankı insignia verdıgı guvenı bana vermedı koltuklara oturur oturmaz insignia koltukları daha geniş daha konforlu dedım.. 1,4 150 hp daha seri daha az yakıyor..güzel sesim yapmısınız..
          ayrıca 1,4 150 hp passat insignia 1,6 cosmo fiyatına ama let spotlar let gündüz farlar haylet göstergeler opsyonle.. bir haylet gösterge 8.0000 bin TL. arkama bakmadan cıktım ordan.. insignia 1,6 cosmo sıtandart olan passata ise opsyonel olarak alınıyor.. pasaatın bana göre bir artısı benzınlısı bıle az yakması ve 1,6 dizl olması.ve ıkcı elde güclü olması. aracınız tekrar hayırlı olsun benım gönlumde'de passat 1,4 150 hp vardı ama her sey opsyonel ısetedıgım araba 100 bin tl geciyo ondan dolayı tekrara aşk dedigim insignia )
          ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Donanım-fiyat-kalite olarak alayı insiginanın eline su dökemez haklısınız

Yorum

Ya benm sormak istediğim otomatikle manuel aynı güc aynı tork 0-100ünde farklılık olur onu anlarım sonuçta dsg olayı yok opelde..manuel 0-100 olarak daha iyi..top speedde otomatikte 210 olarak verilmiş manuelde ise 220 neden byle bi fark olmuş anlamadım bi türlü..

Yorum

Hemen hemen bütün markalarda Top Speed ler otomatiklerde daha düşüktür.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                  Ya benm sormak istediğim otomatikle manuel aynı güc aynı tork 0-100ünde farklılık olur onu anlarım sonuçta dsg olayı yok opelde..manuel 0-100 olarak daha iyi..top speedde otomatikte 210 olarak verilmiş manuelde ise 220 neden byle bi fark olmuş anlamadım bi türlü..
                  yaklaşık 10 km fark olabilir fakat şu da var bu şanzuman devir kesiciye giriyor olması son sürat için daha iyi bence sonuna kadar çevirip yüksek hızlara çıkılabilir ama benim tahminim düz yolda 230-235 görmesi yeterli

Yorum

Benim için otomatik insignia performans acısından tam bir hayal kırıklığı oldu. Performansa bakmam diyen varsa donanım ve fiyat açısından rakipsiz, sprintbooster ile kullanmak ilk kalkışta moralinizi düzeltiyor ama gaza bastıkça 1600 motorun güçsüzlüğünü hissediyosunuz tabi 260 tork da ağır kasaya göre yetersiz. 11000 km yaptım benim ortalamamda 10-11 litre arası. Performans isteyenler asla otomatik vites almasınlar.
                    INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
                    tmr
                    Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
                    K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
                    OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

Yakit tuketimini ozellikle anlik yakit tuketimini tam sayi olarak gorunuyor degil mi? Ornegin 7 veya 8, 7,6 vs detayli gisteriyor mu?test surusundedikkTimi cekmisti? Bilen var mi acaba

Yorum

Eski kasalar da yeni kasalar da 7,6 7,8 vs gösteriyor.Anlıkta veya genel ortalamada...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alp
                          Yakit tuketimini ozellikle anlik yakit tuketimini tam sayi olarak gorunuyor degil mi? Ornegin 7 veya 8, 7,6 vs detayli gisteriyor mu?test surusundedikkTimi cekmisti? Bilen var mi acaba
                          Hayır yeni kasalar anlık tüketimde sadece tam sayı olarak gösteriyor. Küsürat yok. 7, 8, 9 vs.
                          2014 Insignia 1.6 SIDI AT Cosmo Beyaz + 2015 Polo Comfortline 1.2 TSI DSG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forevermyk
                            Benim için otomatik insignia performans acısından tam bir hayal kırıklığı oldu. Performansa bakmam diyen varsa donanım ve fiyat açısından rakipsiz, sprintbooster ile kullanmak ilk kalkışta moralinizi düzeltiyor ama gaza bastıkça 1600 motorun güçsüzlüğünü hissediyosunuz tabi 260 tork da ağır kasaya göre yetersiz. 11000 km yaptım benim ortalamamda 10-11 litre arası. Performans isteyenler asla otomatik vites almasınlar.
                            otomatik vites kalkışlarda yavaşlatıyor biraz ama 3 ve 4. Vites te çok da farkı yok gibi zaten 6.000 devirden önce vites değiştirmiyor ki araç ama otobana çıkıp 240-250 leri görmek istiyorsanız tabiki manuel vites fakat bu araç daha çok konfor odaklı yapılmış bir araç onun için bu Sınıfta alanların birçoğu otomatik alırlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ednips
                              Orjinal yazı sahibi: Alp
                              Hayır yeni kasalar anlık tüketimde sadece tam sayı olarak gösteriyor. Küsürat yok. 7, 8, 9 vs.
                              Benim araçta 7.6 8.7 gibi küsüratlı anlık tüketim
                              INSIGNIA 1.6 XHT 170 HP Active Select + Cosmo + Stil paket (deri koltuk, BOSE ses, 19 jant)
                              tmr
                              Custom yazılım 205 bg, Sprintbooster
                              K&N kutu içi hava filtresi, OPC Pedal kiti
                              OPC yan sinyal çerçeveleri, Led iç aydınlatmalar

Yorum

Ya buyakitlari, nasıl tutturuyorsunuz ben daha 11 lt den aşağı düşürmeden yanikasa istanbul içi

Yorum

İşleniyor...
                                X