Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yeni insignia 5000 km izlenimler

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yeni insignia 5000 km izlenimler

evet arkdaşlar geçen mayıs ayında aldığımız insignia 4700 km lerde şuan ve bu zamana göre olan izlenimlerimizi paylaşmak istiyorum.öncelikle şunu belirteyim süspansiyonlar öyle çok yumuşak değil ama orta ayar tam kararında daha da güzeli sessiz çalışması öyle dan dun ses yapmaması. aracın yolcu koltuğu ile sürücü koltuğu çok farklı yani şunu belirteyim araç sürücüye aşırı güven veriyor ve hızlandığınızı pek anlamıyorsunuz ama yolcu tarafındaki kişi genellikle hız göstergesine baktığı için size yavaş ol diyebiliyor. aracın fren pedalı kıvamında olmuş ne kadar basarsanız o kadar duruyor ama spor modda araç direksiyon gaz ve fren tepkileri gayet belirgin sertleşiyor ama tour modda süspansiyonların öyle belirgin yumuşadığını anlamayı ancak araçtan anlayanlar anlar ama spor mod gerçekten güzel gazdan ayağınızı çekince araç vites büyültmüyor bu güzel ayrıntı ani hızlanmalarda araç daha çevik hissettiriyor. gelelim yakıt tüketimine aldığımızdan beri hiç sıfırlamadık ve ort hız 28km ort tüketim 12.1 litre. kullanım ise araç 5 km yol yapıp stop ediliyor ama geçen gün düz yolda hız sabitleyiciye alıp 86 km sürate sabitledim araçta 2 kişi düz yolda 4 litre gösteriyordu yani 90 km hızda rahat 5 litre yaktırabilirsiniz kasarsanız ama bu araçta gereksiz çünkü 170 beygiri boşuna almadık hiç birimiz. aracı şehir içi düz yolda kullanırsanız 10 bilemediniz en fazla 11 litre yakarsınız yani ağırlık motor ve şanzumana göre gayet normal bence.izolasyona gelirsek araçta bridgestone potenza lastik var ve biraz gürültülü lastik yanlış hatırlamıyorsam 73 db olması lazım.dün kuzenimin jettasına bindim 55 yanak michelin kar lastiği bizimkinin yanında gerçekten lastik sesi daha az fakat şu da var bizimkiler hız lastiği yanakları 45 yanak. bunları göz önüne alırsak kabul edilebilir ama az daha sessiz olan lastik tercih edilebilir mesela michelin daha konforlu ve sessiz . kullananlar var ve sesin azaldığını söylüyorlar onun haricinde araçta rüzgar sesi filan yok gayet akıcı bir araç.bu araç şehir içinden çok uzun yol aracı gibi bence alıcak olanlar 2.0 biturbo alıp hem ekonomi hem de sürüş zevki yaşayabilirler ama tabi 1.6 sidi ile arada belirgin fark var ve motor sesi de biraz var kısacası senelik 20000 km yi geçmeyecekseniz bu araç bu paraya alınabilecek en iyi fiyat performans aracı bence
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: yeni insignia 5000 km izlenimler

Paylasim icin tesekkurler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Keyfini dilediğinizce sürmeye devam edin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Keyfini dilediğinizce sürmeye devam edin
        marka olarak opeli nedense severim ya da oturduğumuz şehirde en iyi bayi opelin bayisi bence bayi markayı sevdirme en önemli unsurlardan biri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Paylasim icin tesekkurler
          yeni alacak olanlar varsa yardımcı olabilmek istedim daha unumuş olup yazamadığımız çok şey vardır soruları olanlar varsa yardımcı olabilirim

Yorum

Kazasız belasız keyifli sürüşler

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

kazasız, belasız, cezasız keyfini sürün inşallh...

Yorum

insignia aşktır..iki insignia degistirdim 1,4 ile 1,6 cosmo. makyajlı kasayı almak icin son aldıgım 1,6 cosmoyu satım yeni passat cıktı passatla makyajlı insignia arasıda karasız kaldım. gecen gün yeni passatı test etım insignia'nın yanında gecmez bile yakıt haric. yıl sonu kapanyaları var opelin cok uygun fıyatlar aldım. ama 2015 kasa degisecegi söyletıler var..karasız kaldım makayajlı insignia mı alayım yenı kasayımı bekleyım dıye karasızım su an.sonuc olarak 2012 den beri 2insignia degistirdim bi türlü vaz gecılmıyor insignia dana baska arabaya bakmıyorum insignia asktır ask )
                ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

arkadaslar bu arda yeni kasa 2015 te kesın gelırmı acaba bekleyımı?
                  ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Benim tahminim yeni kasanın görselleri 2016'da ortaya çıkmaya başlar, 2017'de de piyasaya çıkar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karyurekli
                      arkadaslar bu arda yeni kasa 2015 te kesın gelırmı acaba bekleyımı?
                      2015 imkansız inanmayın en erken 2016 sonuna doğru hatırlarsanız astra için bile 2014 te 1.6 dizel otomatik gelecek dediler hala gelmedi muhtemelen yeni kasayla gelicek siz 1.6 cosmo ALIN en iyisi makyajlı kasa ama otomatikle manuel arası fazla fark yok yakıtta ben olsam otomatik alırdım flexride zor olur ama stil paket ve sunroof olursa çok iyi olur kesinlikle tavsiye ederim

Yorum

2017 en azından

Yorum

Bu kasa 2009 olarak çıktığına göre 2015 yılında değişme olasılığı yüksek. gerçi satışlar da önemli ama passat yenilendiği için pazar payı kaybını göze alamayacakları için 2015 yılının ilk aylarında fotoğraflar çıkacak, eylül ekim ayı gibi lansmanı yapılacaktır tahminim. günümüzde hemen hemen hiçbir aracın modelinin ömrü 7-8 yıl olmuyor.
                          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Astra j hatta astra h 10 yıl opel kolay kolay kasa değiştirmiyor ve gelecek modelleri fiyat listesinden yeni ibaresini 1 yıl önce çıkarıyor isterseniz girip bakın

Yorum

Yorum

İşleniyor...
                              X