Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Almanyadan insignia getirmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Almanyadan insignia getirmek

Abilerim merhabalar eli boşluktan internette dolaşırken şöyle bir insigniaya denk geldim http://m.automobile.de/expose/307097...660_5274_00044 Aracı alan Hans ve ya Helmut tam benim zevkime sahipmiş ayrıca türkiyede olmayan bir araç... Düz hesap yapıltığımda bu araç 57 bin tl gibi rakama alanabiliyor orda. Sormak istediğim soru şu ( alabileceğimden değikde merak ) bu aracı ben almanyadan satın alıp Türkiyeye getirebilirmiyim ve ya gümrekleme işlemi nasıl oluyor vergilendirme ölçüleri neler bu konu hakkında bilgisi olan bi abim beni aydınlatırsanız sevinirim

Ynt: Almanyadan insignia getirmek

Yanıyor yav

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Mevzuat cok karisik ve cok masrafli eger kolay ve ucuz olsa idi piyasada yerli arac olmazdi

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Araç çok güzel ama buraya getirmek çom masraflı en az bir o kadar daha para verirsiniz
        Onun yerine Türkiye'de biturbo bakın

Yorum

Ben bir ara klasik arac getirmek icin araştirdim. Proseduru cok ve zahmetli para konusuna gelirsek aracin burdaki degerinden hesapliyorlar ve yaklasik bir bucuk kati kadar para harciyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Araç çok güzel ama buraya getirmek çom masraflı en az bir o kadar daha para verirsiniz
            Onun yerine Türkiye'de biturbo bakın
            .. Getirmek kolay olsa astarı yüzünden pahalı olmasa biz hakan abiyle ne araçlar getiririz Mustafa...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Belirli, aralıklarla Almanya giriş çıkışı yaparsanız o fiyata getirebilirsiniz.Ama o aralık kısa olduğu için pek mümkün değil...

Yorum

ilk basta yasi tutmuyor aracin 2 yil yurt disinda araliksiz oturmaniz aracinda 6 ay uzerinize kayitli olmasi lazim arac 3 yasindan buyuk olmamasi lazim yasi tutsa bir 18 bin euro da gumruk fiyati tutar
                BMW 530 D gran turismo

Yorum

Bugünlerde eşimin kullandığı ix35'i değiştirmeye karar verdim, satacağım fiyata romanyadan 2008 model audi a8 3.0 diesel alınabiliyor, (abim romanyada yaşadığı için) söyledim, 6 ayda bir giriş çıkış yapıp arabanın 6 ay da romanyada kalması gerekiyor dedi, yani 2 araç almak lazım, 6 ayda bir yurtdışına gidip diğer arabayla dönmek gerek, diyarbakır değil de istanbulda yaşasaydım mantıklı olabilirdi.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hemen hemen aynı fiyatlara geliyor Gümrükler de bu işleri takip eden araçilar var kısa sürede işlemleri bitirip aracı Tr ye getiriyorlar Siz kendiniz yapmak istiyorum derseniz memurlar işi uzatir
                    2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Ortalık Gürcistan plakalı araç doldu.Bizim bir çalışan da otuz bin liraya 2004 model E220 aldı.Ordaki bir galerici gümrük için vekaletname vermiş bu da aracı almış gelmiş.Ne kadar süre gezecek ne zaman dönecek bilmiyor. 45000 dolara X6 da varmış.Arasıra niyet bozmuyor değilim.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
                      X