Duyuru

Collapse
No announcement yet.

INSIGNIA AMAK İSTİYORUM AMA....?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• INSIGNIA AMAK İSTİYORUM AMA....?

SELAM ARKADAŞLAR BEN İSTANBULDAN ADEM İNSİGNİA'YA FENA KAFA TAKTIM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KESİNLİKLE YARDIMLARINIZA ÖNERİLERİNİZE VE DESTEĞİNİZE İHTİYACIM VAR ÇÜNKÜ ''KAFAMDA DELİ SORULAR'

ÖNCELİKLE ALMAK İSTEDİĞİM İNSİGNİA ŞÖYLE OLMALI
    1.6 BENZİNLİ 180HP OLMALI YIL EN AZINDAN 2010 OLMALI SINIFI COSMO OLMALI RENGİ BEYAZ OLMALI VE İÇ DÖŞEMESİ BEJ OLMALI

İŞTE HER İNSANDA OLDUĞU GİBİ TAKINTILAR RENGİ BEYAZ VE İÇİ BEJ OLMASI KESİN İSTEKLERİM ARASINDA AMA COSMO İLE ELEGANCE ARASINDA BAZEN KALIYORUM BUNA ÇOK TAKILMALIMIYIM AYDIN VE TECRÜBE DOLU FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

TEŞEKKÜRLER

Ynt: INSIGNIA AMAK İSTİYORUM AMA....?

Kesinlikle cosmo olmalı (AFL için).... Opsiyon olarakta flexi şaşi olursa güzel olur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
      Kesinlikle cosmo olmalı (AFL için).... Opsiyon olarakta flexi şaşi olursa güzel olur..

Yorum

+10

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          +10
          +100
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
            X