herkese selam insignia team ailesı. yaklasık bir hafta once sözde satısını yaptıgım düldülümü çatapatımı babolimi yeni sahıbıne teslım etmıs bulunuyorum. allah yenı sahıbıne kazasız belasız keyıflı sürüş nasip etsn. deyim yerinde ise bi yıldız daha kaydı. bir konu vardı İNSİGNİA SİZİN İÇİN NE DEMEK ? diye. ordan alıntı yapmak gerekırse ; o araba sayesınde sızınle tanıstım benzinciyle samımı olduk fln fln. insignia gider insignia'şk bitmez. yolda görenler gazlamayı deneyebilirler. bilenler biliyo bendeyken ole bi şansınız yoktu.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
verme beni ellere görür dayanamassın
Collapse
X
-
Ynt: verme beni ellere görür dayanamassın
Kardeşim,hayırlı ugurlu olsun,daha iyilerini alırsın inşallah,sakın öyle 3 harf gazına falan gelme ,sana 2.0t yakışır bu saatten sonraBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YK34Allah daha iyilerini nasip etsin BabolimOrjinal yazı sahibi: siriusOrjinal yazı sahibi: FacomXHayırlı Uğurlu olsun Alim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblKardeşim,hayırlı ugurlu olsun,daha iyilerini alırsın inşallah,sakın öyle 3 harf gazına falan gelme ,sana 2.0t yakışır bu saatten sonra
Yorum
-
Yorum
-
Hayırlı olsun sizin için de alan içinde.
Daha güzelleri nasip olur inşallah...MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum