abiler inş kırmızı astra j almış bulunmaktayım 1.6 cdti araca extra olarak egzozu dışarı çıkarmayı düşünüyorum daha sonra seramik kaplama cam filmi kapı eşliklerine astra yazısı düşünüyorum sizce daha neler yaptırayım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yeni araç için extralar tavsiyeler
Collapse
X
-
Ynt: yeni araç için extralar tavsiyeler
İç aydınlatmaları beyaz yapabilirsiniz, çift egzoz çıkışı, cam filmi, multimedia ve ses sistemi(anfi+bass bile yeterli), ilerleyen zamanlarda yay, jant vb gibi biraz daha değişiklik yapabilirsiniz. Performans için hava filtresi, pedal commander, chip gibi eklentiler yapabilirsiniz.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Yorum
-
Abiler cam filmi için ne kadar BÜTÇE ayırayım peki garantiliymiş bir yede sordum 300 tl dedi en aşağı sizce ne yapayım2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Abiler cam filmi için ne kadar BÜTÇE ayırayım peki garantiliymiş bir yede sordum 300 tl dedi en aşağı sizce ne yapayım34 ST 579 '09 C180 Kompresor
BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ratipOrjinal yazı sahibi: beter55Abiler cam filmi için ne kadar BÜTÇE ayırayım peki garantiliymiş bir yede sordum 300 tl dedi en aşağı sizce ne yapayım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Abiler cam filmi için ne kadar BÜTÇE ayırayım peki garantiliymiş bir yede sordum 300 tl dedi en aşağı sizce ne yapayım
Yorum
Yorum