Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FABRİKA ÇIKIŞI LPG Lİ ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: FABRİKA ÇIKIŞI LPG Lİ ?

Orjinal yazı sahibi: YK34
    Necmettin abi otomobil ajanı gibisin valla
    On beş yıldır Opel biniyorum; servisin adını versem ayıp olur belki; gece
    bekçisinden genel müdürüne kadar tanışık olduğu bir yere herkesin nazı
    geçer; benimki de bu kabil bir şey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      35 Bin teklif edin bu yalancı adama
      Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
      LPG İster orijinal , ister sonradan takılma olsun;ben -kendi namıma söylüyorum-
      kırk para vermem. Çünkü, pert olmuş bir araba, bunu kim alırsa son sahibi olur
      Ayrıca, fiyatı hiç cazip değil, aynı paraya kazasız, belasız edition alınabilir
      https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Arkadaşlar mal, adamın malı. İstersem 55 bine satsın umrumuzda değil yani De, öyle köpeğe çarpmakla araç pert olmaz. Hele hele insignia asla pert olmaz naaptınız ya. İlan tamamen tutarsız.

35 bin TL bile fazla.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
          Arkadaşlar mal, adamın malı. İstersem 55 bine satsın umrumuzda değil yani De, öyle köpeğe çarpmakla araç pert olmaz. Hele hele insignia asla pert olmaz naaptınız ya. İlan tamamen tutarsız.

35 bin TL bile fazla.
          niye olmazmış bizim bir üyemiz tilkiye çarpıp perte cıkartı aracı nerdeyse

Yorum

enestrakya

Vallahi durup düşününce pert olamaz gibi geliyor. Yani a4 kopeğe çarptı. Radyator tampon değişmişti. Hani daha ne derece ileri bi hasar olabilir ki ?

Hani kağıt gibi araçlarımız yok nihayetinde, olmazmıs gibi geliyor. İnanamadım
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

valla bu işde bit yeniği var. fabrika çıkışı lpg yok. üstelik bu kelimeden bişey anlamadım. pert alındı yapıldı. bilmem ne sen binlira fazla ver adam akıllı bişey al.
              Ergün GÜRBÜZ

Yorum

Bu tür ilanları şikayet edeceksin. Adam hiç samimi görünmüyor.
                İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
                Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Opel Ekcan'dan yalanlama geldi.

"...Necmettin Bey;
                  Servisimizde araç üzerine takılan bir tane parça yok. Elektrik işçilikleri var. Bu faturaları koymuş. İlan vereni aradım faturaların kaldırılmasını söyledim.
                  Bilginize, saygılarımla..."
                  Güçlütamer UZUN

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
                    enestrakya

Vallahi durup düşününce pert olamaz gibi geliyor. Yani a4 kopeğe çarptı. Radyator tampon değişmişti. Hani daha ne derece ileri bi hasar olabilir ki ?

Hani kağıt gibi araçlarımız yok nihayetinde, olmazmıs gibi geliyor. İnanamadım
                    aton1981 birazda espiri anlayışı kattım ama radyotör delinipte su azaltıgı uyarısını fark etmezsen ne olur

http://www.insigniateam.com/forum/in...12.20#lastPost

Yorum

fabrika çıkışı lpg makyajlı 2014 1,4 insignia var.. ılandakı eskı kasa ve sonardan takılmıs lpg.
                      ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

İşleniyor...
                      X