Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kapı içi cepler-Bagaj havuzu-Sol ayak dayama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kapı içi cepler-Bagaj havuzu-Sol ayak dayama

iyi günler arkadaşlar ...bilginize başvurmak istediğim bir iki sorum olacak izninizle..
    1)Öncelikle aracım 2014 insignia cosmo acaba bagaj havuzu konusunda nasıl bir yol izleyebilirim bir önceki kasalarla aynı mı ölçüleri?bu ürünü beğendim ama emin olamadım.
    http://www.modacar.com.tr/KMDefault....&brnd=Insignia

2)Bildiğiniz üzere araçlarımızın kapı içi cepleri plastik ve konulan bir eşyalar ses yapıyor acaba bu ceplerinin içini ya da en azından kapı tarafını kaplayabileceğimiz bir malzeme, kumaş vs olabilir mi?
    3)Eğer elinde olan arkadaşım varsa rica etsem forum da kaya beyin yaptığı sol ayak dayamanın dosyasını bana atabilir mi ? okan_kula@hotmail.com
    Herkese şimdiden teşekkür ederim.

2014 SIDI AT6 Cosmo +park&go +bose ses sistemi

Ynt: kapı içi cepler-Bagaj havuzu-Sol ayak dayama

Makyajlı kasalarla önceki kasaların bagaj havuzu aynı mi bilemiyorum muhtemelen aynidir.eğer ayniysa ben 2012 model aracıma ypsplast diye bir siteden aldım 3 kalite var orta kalitesi 84 tl idi kargo dahil ve kalitesi çok iyiydi bagaja tam oturdu tavsiye ediyorum...

Yorum

Ynt: kapı içi cepler-Bagaj havuzu-Sol ayak dayama

Kapı içi içinse mümkünse kadife bir malzeme kullanın bir tarafi yapistirilabilir ancak çok rahatsız etmiyorsa hiç karışmayın derim kolay gelsin...

Yorum

İşleniyor...
      X