Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzinli ve dizel insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Benzinli ve dizel insignia

Arkadaşlar merhaba insignia hakkında birkaç sorum olucak. Yardımlarınızı bekliyorum.
    İnsignia hakkında hemfikiriz ama benzinlimi dizelmi onda çok kararsızım. Dizel ve benzinli insignia arasında 10 bin gibi bir fark var ( ikinci el ) bu 10 bini yok sayalım diyelimki fiyatlar aynı. Benzinlinin 100 km de 10 dizelin de 8 lt yaktığını düşünüyorum. Benzinli 10.4*4.25=42,5 Dizel 8*3.79=30.32 Aradaki fark=12,18 tl
    Ben yılda max 15 bin km yaparım, 15 binde dizel = 4953 Benzinli = 6375 Aradaki fark = 1422 tl
    Dizel insignianın yıllık vergisi benzinliden 1300 tl fazla. Aradaki yakıt fiyat farkıda ortada. Peşin verdiğimiz 10 bin tl yı hesaba katmadım daha
    İşin finansal kısmı bu, fakat manevi kısımda bilmediğim birşey varmı diycemde, benzinli dizelden daha çok haz verir herhalde.
    Yaptığım hesap doğrumu ? Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Böyle düşününce dizel insignia'dan biraz uzaklaşıyorum ama babamda dizelden şaşma diyor
    İşin aslı benim gönlüm 180 beygirlik benzinlide ama boşver mantıklı iş yap diyorum, mantıkta bu çıkıyor. Sizinde fikrinizi almak istedim.
    2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Ynt: Benzinli ve dizel insignia

Hesabı zaten yapmışsınız sizin için benzinli uygundur.1.4 performans açısından tatminkar olacaktır(çok performans arıyorsanız 1.6) Özellikle uzun yolda çok iyi tüketim verileri elde edebiliyorsunuz...

Yorum

Turkiye de dizel zor iş
      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Bence benzinli imkanın varsa 170 yoksa 180 bg cozmo hem ses yok bide dizel bakim daha pahalı insignia olsunda hangisi olursa olsun ama bi 180 bg zevkini al boban da bindikten sonra eminim çok beğenir ama almadan çok güzel baktir sakın es geçme km az olsun bide kesinlikle lpg li alma şimdiden hayırlısı olsun

Yorum

Otomatik şanzıman önemli değilse benzinli, bu arada aynı hesabı bende yapmıştım alırken, birde aradaki farkı bankaya koyup faizinide eklemiştim

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

otomatik takıntısı yoksa benzin derim.
            1.4 Turbo 9 lt ile dolaşır şehir içinde
            1.6 Turbo da 11 civarı

Yorum

Turkiyede böyle hesap yapilmamali.dizeli satarken kaybin azaldığından aradakifarki kazANC HANENE eklersen dizel pahalı gelmez.ancak ben forumdan takip ettiğim kadarıyla benzinli araçlar daha sorunsuz gibi.hele 17000 km dir kullandığım lipsi takılırsan tAdindan yenmez

Yorum

Benzinli 1,6 T sizin aracınız. Kısa ve net. 4. insignia' mı almak için dizel c5 aracımı satılığa koydum. 1,5 aydır tık yok. Listemde onlarca insignia satıldı. c5 de öyle dandik araba değil. Kendince piasası oturmuş bir araç.
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Böyle oldumu hiç sevmiyorum, ben alırken zart diye alıyorum yangın alıcıyız ya. Satarkende arayan soran olmuyo, arayanda kendini kasıyo yazdığım fiyatın 3 5 bin altını veriyo ama bu sefer öyle yapmıycam iş eve yakın zaten metro rahat tıs tıs Sizce full 1.6 t ye ne kadar verilir şu an ? 50 bin km+beyaz+sunroof ?
                  2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

50 bin kmdeki,sunrooflu bir insignia 50-53 arasi alinabilir,kazasiz,boyasiz ise tabi.
                    Yerinizde olsam ,flexili,sunrooflu,19 jantli insignia 1.6t arardim onuda 60bin tlye kadar alabilirsiniz.
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Flexi ve sunroff hariç, füme, düz cosmo 2010, 1,6T, 44 bin km aracı tamamen hatasız halde 45 bin TL ye almıştım şubat ayında. Yahu aynı araç 50-55 arasına cıkmış. Bu nasıl bir artış oranıdır tırstım.
                      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Ararsanız pahalı,satarsanız ucuza gidiyor .Benim 1.4 İnsignia da satılık arayıp soran yok
                        2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                        2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                        2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

1,4T ler biraz düşer gibi olmuş sanki neredese 1,6 T lerin fiyatlarına gerilediğini gördüm ilanlar arasında.
                          Dizel sözde c5 gider dedik tık yok.

Yorum

Genelde takasta kullandım araçlarımı ama en az 4-5 tane sahibinden de sattım dizel de vardı sattığım araçlar ama bu kadar çok aranan olmamıştı aracımı 6 günde sattım kaporayı aldım devrini yapacağız kısmetse yazılanları okuyunca bu işte bir gariplik var nasip bu işler

Yorum

Nasip nasip. Son insignia'm 10 - 12 gün kadar arayan oldu baya fakat hepsi lakayit ve ciddiyetsiz tiplerdi. Bende satıp satmamak arasında gidip geliyorken ilandan aldım aracı. 2 gün sonra tekrar yayımlayasım geldi ilanı derken ilan aktif olur olmaz biri görmüş ve aradı, ertesi günde aracı aldı ve gitti. Hani aktif etmeseydim bir başka yerdeki araca gidiyormuş.
                              Kısaca tamamen nasip.

Yorum

İşleniyor...
                              X