Başlığa olası diye yazdım ama neredeyse kesin gibi bu artış,önümüzdeki yıl bmw 520i almayı planlıyordum ama bu artış haberinden sonra açıkçası kararsızlık yaşıyorum hemen mi almalıyım yoksa önümüzdeki yılda mı?Artış nedeniyle ikinci el değeri artacak ama bu artışın 520i ye yansıması nasıl olur diye bilemiyorum bir kaç gündür bayilerde test sürüşleri fiyat teklifleri aldım ama ikinci eline baktığımda ciddi bir kayıp söz konusu olduğunu gördüm bu da bana iyi bir zam olma ihtimalinin düşük olduğu izlenimini verdi çünkü bayide sıfır 520i fiyatı 170-180 bine ama ikinci elleri 140-150 bin aynı paketteki araçlar gibi yani değer kaybı beklenenden fazla bu nedenle 0 km almaktan vazgeçtim 30-40 bin TL benim 2-2.5 senelik yakıtım bu nedenle 5-10 bin km de temiz bir araç almayı düşünüyorum ama bunu önümüzdeki yıl mı yapmalıyım yoksa yeni yıla kadar bu işi bitirmeli miyim bilemiyorum biraz uzattıp sadede gelirsem sizlere sormak istediğim yeni yılda 520i nin ikinci elinde ciddi bir artış olur mu?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Olası Vergi Artışı
Collapse
X
-
Ynt: Olası Vergi Artışı
Bence çok fazla fark etmeyecektir, aceleniz yoksa seneye de alabilirsiniz. ama bence bu vergiden ziyade önümüzdeki mart-nisan aylarında bir kriz patlama olasılığı var, esas o ne kadar etkili olur araba fiyatlarında onu düşünmek lazım.ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Yasiniza gore 520 biraz emanet gibi durmaz mu tercih yinede sizin ama... bu arada 2.el daha mantikli bence
Yorum
-
İkinci elde sıkıntısı olmayan 5 10 bin km deki araç elbette daha mantıklı neticede 30 40 bin liradan bahsediyoruz.Fakat 5.20 konusunda Gökhan beye katılıyorum yasiniza hitap etme noktasında sıkıntı yaşayabilirsiniz...seneye 0 araç lar için çok büyük farklar öngörmüyorum.Kolay gelsin...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kingdragonBence çok fazla fark etmeyecektir, aceleniz yoksa seneye de alabilirsiniz. ama bence bu vergiden ziyade önümüzdeki mart-nisan aylarında bir kriz patlama olasılığı var, esas o ne kadar etkili olur araba fiyatlarında onu düşünmek lazım.
Yorum
-
Tahminim sadece türkiyeyi değil bölgeyi etkileyecek bir kriz ortaya çıkacak. eğer döviz kurları değişmezse araç fiyatlarında bir artma-azalma olmayacaktır ama kurlar da büyük bir değişiklik olacak diye tahmin ediyorum. rusyada başladı, devamı gelecek gibiahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum
-
Yorum
-
büyük ihtimal FED (Amerika merkez bankası) 2015 ilk çeyreğinin sonlarında faiz arttırımına gidecek ki buda bütün dünyada ve ülkemizde doların değer kazanması anlamına gelir buda fiyatları arttırırinsignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: HakemOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Yasiniza gore 520 biraz emanet gibi durmaz mu tercih yinede sizin ama... bu arada 2.el daha mantikli bence2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: HakemOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Yasiniza gore 520 biraz emanet gibi durmaz mu tercih yinede sizin ama... bu arada 2.el daha mantikli bence
Yorum
-
Bende yaklaşık 45 gün araç baktım ve 520i de karar kıldım. Öncelikle 2. El çok uygun değil .Bayi ile aynı donanimdaki 2. El arasında 10 bin TL fark var. Oda 150-160 binlik bir araç için çok değil.Yinede denk gelebiliyor.Uzun uğraş sonucunda ben 28 bin TL fark olan bir araç buldum.Tabi aracın bir sıkıntısı mi var diye baya düşündüm.Bu arada şimdilik çok memnunum aracından.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
Yorum