Duyuru

Collapse
No announcement yet.

YENİ İNSİGNİA ALACAK BU KUL İÇİN FİKİR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: YENİ İNSİGNİA ALACAK BU KUL İÇİN FİKİR

sevgili arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Alacağın araba üst sınıf bu yüzden bana sorarsan cosmo dışında hiç bir donanım pakedi yakışmıyor bu arabaya .Bendede 2.0 220 bg var beyaz afl farlarla çok şık duruyor.ayrıcana hatırladığım kadarıyla çokda fark yok iki donanım arasında ben 1 ay önce aldım 2 milyar falandı ki o ekstra donanım için çok iyi rakamdı.sadec hafızalı koltuklar ve afl farlar için bile değer.beyaz renge iyi bakarsan o da sana hakkını veriyor .Aldığımdan beri hep cilalı yıkama yaptırıyorum toz bile yapışmıyor.tekrar hayırlı olsun

Yorum

kesinlikle cosmo.
      Ancak DVD800 ve sonradan takılabilen sistemler hakkındaki elektronik modifiye bölümünüde mutlaka okuyun.
      Araç içi müzik sistemi ile ilgilide bilgi sahibi olursunuz. Aracın büyüsüne kapılınıp, hep atlanıyor başta.
      2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

beyaz-afl farlar-sunroof-19 jantlar
        bunların hepsi bi arada olunca tadından yenmez..
        2009 insignia 1.6T edition premium paket
        teknik gri

Yorum

Kesinlikle cosmo derim ben de . Naivigasyon için de sonradan FLY Cyclon gibi bir sistem kesinlikle orjinalde çok daha verimli olacak ve sürüş zevkinizi katlayacaktır.
          Saygı ve sevgiyle...
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

boş olsuna ama cosmo olsun, bende xenon far hastasıyım, bu cosmodaki farlar gercekten mukemmel, oynuyo, zıplıyo, kafasına gore sellektor fılan yapıyo, bazen kızıyo, dırek uzunları cakıyo

Yorum

cosmo + flexiride şasi
              derim tabe mali durum buna müsaitse ..!!!
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

insignia'da kritik nokta cosmo olması ya da olmaması. sunroof falan o kadar önemli değil. cosmo almazsanız sonradan hayıflanırsınız.

Yorum

Kesinlikle cosmo paketi almanı tavsiye ederim. Diğer opsiyonlar ise size kalmış.
                  Cosmo donanımda AFL far sistemi mükemmel bir sistem. Geceleri bu kadar rahat başka bir araç kullanmamıştım. Sağa sola dönüşlerde yolu aydınlatma özelliği, tamamen sürüşe duyarlı far sistemi diğer tüm üst düzey araçlarda bile olmayan bir sistem. Bi-Xenon farları anlatmıyorum.
                  Araçtaki diğer hoş bir tat katan ve insignia gibi dış görünümü ve dizaynına uygun JANTLAR...
                  18 inch cosmo donanımı ile standart sunuluyor. Jantlar ayrı bir güzellik katıyor. Aracına hergün binerken ve inerken arkana bir kez daha bakma ihtiyacı hissedeceksin.
                  Cosmo donanımı için bence sunrooftan vazgeçebilirsin.
                  Kesinlikle DVD800 tavsiye etmiyorum. Navigasyonu başarısız ve bence 4000 TL bu sisteme verilmemesi gereken bir opsiyon. Aldıktan sonra alternatif navigasyon seçeneklerini düşünebilirsin...
                  2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Allah ilgilenip cevap atanlardan gerçekten razı olsun.işte forum böyle olmalı.herkes karşılıksız bi danışman havasında.süper ya.anladığım kadarıyla cosma olmazsa olmazı herkesin.ortak görüş bu şuana kadar.elegance pakete 54000 cosmoyada yanılmıyorsam eğer 62000 gibi bi rakam aldık.aslında şahsen siyah hayranıyım ilk defa bu arabada beyaza hayranlık duyuyorum.dün şuanki aracımla kaza yaptım.kazadan bi saat önce konuşmuştuk babamla artık herşey kesin alıcaz dedik.sanırım şuanki(toyota corolla)arabamız biraz alındı ve üzdü dün beni..daha öncede yazmıştım foruma.toyotadan geçiş yapmak gerçekten zor alıcağımız araba corolladan çok çok üstün olmaliki doğru iş yaptık diyebilelim.insignia dan başkasında insanda bi his uyandırmıyor.tekrardan herkese teşekkürler herşey için.tavsiyelerinizi yazabilirsiniz.

Yorum

mrb. ben bugun forumunuza uye oldum. keşke daha once olsaydım.bende arkadaşın secımını yaptım.astra almak ıcın opel e gıttım fkt ınsıgnıa ya o anda aşık oldum.butçemı aşmamak için beyaz+edition+18 jant+sunroof için el sıkıştım kaporamı werdim. arkadaş sana yardımcı olacaksa aldıgım fıyat eger zam fln gelmezse 56.600. kısmestse arabam aralık ortasında gelecek.

Yorum

hoşgeldiniz. sizi daha yakından tanımamız için aşağıdaki linkten kendinizi tanıtırsanız sevinirim
                        InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                        InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                        X