Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şanzımanın motora katkısına en güzel örnek !

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• şanzımanın motora katkısına en güzel örnek !

Arkadaşlar merhaba,
    Benim ilgimi çeken bir detay olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.Belki sizlerinde ilgisini çeker.Aşağıdaki lingte 2.0TDI 4x4 s-tronik ile önden çekiş multitronic şanzımanın (4x4 ağırlık ve çekiş olarak dezavantajlı olması gerekirken) karşılaştırılmasını görebilirsiniz.Çıkan sonuç şanzımanın motora yapabileceği katkıdır.Teşbih yapacak olursak (Şammas ağabey,umarım doğru cümle kurmuşumdur) Motorun şanzımanı sevmesi,şanzımanında sevgiye karşılık vermesi ...

http://www.audi.com.tr/tr/brand/tr/m...container=page
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Ynt: şanzımanın motora katkısına en güzel örnek !

Azami hızda ve 0-100'de farklılık var sanırım doğru mu? Gücün yola daha iyi aktarılmasıyla ilgili bir konu diye düşünüyorum.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

S tronic farkı
      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yağmur ile yaptığım ilk uzun yol izlenimlerimi paylaştığım yazıda ben de aynı konuya değinmiştim.
        220 hp, 4x4 insignianın çok güçlü olduğunu, ancak; active select şanzımanın motor gücünü teker-
        leğe aktarma konusunda çok başarılı olmadığını yazmıştım.İnsigniada active select yerine bir DSG
        şanzıman olsaydı, torkun tekere aktarımı çok daha başarılı olurdu diye düşünüyorum. Yapacak bir
        şey yok, her güzelin bir kusuru oluyor işte

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
          S tronic farkı
          kesinlikle
          Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
          Yağmur ile yaptığım ilk uzun yol izlenimlerimi paylaştığım yazıda ben de aynı konuya değinmiştim.
          220 hp, 4x4 insignianın çok güçlü olduğunu, ancak; active select şanzımanın motor gücünü teker-
          leğe aktarma konusunda çok başarılı olmadığını yazmıştım.İnsigniada active select yerine bir DSG
          şanzıman olsaydı, torkun tekere aktarımı çok daha başarılı olurdu diye düşünüyorum. Yapacak bir
          şey yok, her güzelin bir kusuru oluyor işte
          s-tronic türevi bir şanzıman insigniada olsaydı;fiyat bu kadar düşük olmazdı Spor modda s-tronik gibi hissediyorum çuflaya çuflaya gidiyorum biturbodan çıkan seste audiden çıkmaz kedi ulaşamadığı ciğere ...
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
          X