Arkadaşlar imzamdaki astrayı yarın inş noter satışını vericem. Fakat aracın muayene süresi 10 gün önce doldu Satışta bir aksilik çıkar mı
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Acık yardım
Collapse
X
-
Ynt: Acık yardım
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYMuayene yokluğu satışa engel değil, ancak;ben olsam muayenesi olmayan
bir aracı satın almam
Neden diye soranlara da hiçbir yanıtım olmaz,umarım anlatabilmişimdir2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Muaynesi olmayan aracı satamazsınız,eskidendi o muaynesiz araç satma olayıBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
çok saolun arkadaşlar yarın sabah ilk işim inş aracı muayene yaptırmaya götürmek olucak.öğlene kadar çıkarsa ordan da expertiz yaptıracak alacak kişiler inş 3-4 gibi işimizi bitiririz bakalım artık hayırlısı2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
Yorum