Ynt: A330-A340 Ana İniş Takımı Overhaul (Büyük Bakım) İşlemleri artık Türkiyede
Tebrikler güzel haberler bunlar.Başarıların devamını diliyorum
İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6 17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA KIRMIZI 35GB5825 A Rh+
Arkadaşlar krllkrll benim personelim. Onca gün sonra fotoğrafı bulmuş galiba.
Yanlız burda kendi fotoğrafı yok. Süper boyacıdır.
Fotoğrafdaki arkadaşlar A postasında çalışıyorlar, B postasındakilerin fotoğrafları yok.
O yüzden serzenişte bulunmuş .
gökhan abi başarılarının devamını diliyorum... gerçekten emek verilmiş ve başarıya ulaşılmış... bu arada benim astranın iniş takımlarından pek memnun değilim ne yapabiliriz? insignia gibi durmuyor...
abi 340lar tam bir dede oldu ya) işim gereği ayda 2-3 defa uçuyorum en son londraya gittim star alliance boyalısıyla çok eskimişler elden çıkarmak gerek abi) ama 330lar on numara hem yeni hem daha teknolojik sanırsam)) 777ler favorim tabi kolay gelsin)
2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
abi 340lar tam bir dede oldu ya) işim gereği ayda 2-3 defa uçuyorum en son londraya gittim star alliance boyalısıyla çok eskimişler elden çıkarmak gerek abi) ama 330lar on numara hem yeni hem daha teknolojik sanırsam)) 777ler favorim tabi kolay gelsin)
Uçakların ekonomik ömürleri 10 senedir. İlk A340 filoya 1994 yılında katıldı. Dolayısıyla Ekonomik ömürlerini doldurdular.
Kabin için Entertainment konusunda güncelleme yapıldı ama bu yeterli olmuyor tabi. Eskidiklerinden arıza oranları yüksek.
Sanırım üst yönetimde böyle düşünüyor. Önümüzdeki yıllarda satılmaları muhtemel. Benim favorimde B777.
Orjinal yazı sahibi: turquaz72
Orjinal yazı sahibi: cdd1907
Uçakların ekonomik ömürleri 10 senedir. İlk A340 filoya 1994 yılında katıldı. Dolayısıyla Ekonomik ömürlerini doldurdular.
Kabin için Entertainment konusunda güncelleme yapıldı ama bu yeterli olmuyor tabi. Eskidiklerinden arıza oranları yüksek.
Sanırım üst yönetimde böyle düşünüyor. Önümüzdeki yıllarda satılmaları muhtemel. Benim favorimde B777.
Dünya yuvarlak olmasaydı A340 lar kalkış yapamaz...diye bir espri var havacılık camiasında...)))
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
gökhan abi başarılarının devamını diliyorum... gerçekten emek verilmiş ve başarıya ulaşılmış... bu arada benim astranın iniş takımlarından pek memnun değilim ne yapabiliriz? insignia gibi durmuyor...
Yorum