Sizce yeni kasa insignia cozmo ekranda görüntü oynatmak imkansizi mı bilgisi olan varmı kocaman ekran koymuşlar sizce bosunamı ilerde bi program gelirmi ne dersiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2014 insignia
Collapse
X
-
Ynt: 2014 insignia
Aparatla oluyor, interview deniyor galiba. Bolca konu var bu forumda.Orijinal olarak yani yazılım güncellemeyle, codec ya da player yüklemekle falan olamıyor (arayüzü kastediyorum)
Selamlar.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Opel Canlı görüntü olayını sevmiyor önceki serilerde donanımsal hacking yöntemi ile yapılabildi bunlarda da yakında çıkar ama opel bizi düşünüyor güvenliğimiz için zaten yeterince dikkat dağıtan ekranlar var birde filim olursa vay halimize
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOpel Canlı görüntü olayını sevmiyor önceki serilerde donanımsal hacking yöntemi ile yapılabildi bunlarda da yakında çıkar ama opel bizi düşünüyor güvenliğimiz için zaten yeterince dikkat dağıtan ekranlar var birde filim olursa vay halimize2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FlesiusOrjinal yazı sahibi: FacomXOpel Canlı görüntü olayını sevmiyor önceki serilerde donanımsal hacking yöntemi ile yapılabildi bunlarda da yakında çıkar ama opel bizi düşünüyor güvenliğimiz için zaten yeterince dikkat dağıtan ekranlar var birde filim olursa vay halimize
http://www.insigniateam.com/forum/in...57271#msg57271
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
arkadaşlar merhaba,
benim r700 de usb den ne müzik dinleyebiliyorum ne de video izleyebiliyorum. çok sinirim bozuldu, acaba yapmam gereken bir ayar falan mı var.
bu arada kullandığım usb de hem data var hem mp3 var hem de mp4 avi benzeri videolar var. Acaba farklı farklı uzantılar olduğu için mi dinleyemiyorum ya da izleyemiyorum.
yardımcı olur musunuz?
Saygılar.
2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket
Yorum
-
usb nizi Fat32 olarak biçimlendirin. mp3 leri videoları tekrar yükleyin.(tabi biçimlendirme yaparken yedeklerinizi alın)Usb slotuna takın 5 saniye bekleyin. Media tuşuna bastığınızda usb depolama birimi görünür, büyüteç sembolune tıklayıp klasörünüzü gezip görebilirsiniz. P konumunda Video avi mp4 gibi dosyaları açar. Hareket halinde ses duyarsınız sadece. Mp3 leri zaten her halukarda yürütür.Son düzenleme: selcuktuncer; 19.04.2017, 08:38.1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya KorumaFlexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Yorum
Yorum