Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2014 insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2014 insignia

Sizce yeni kasa insignia cozmo ekranda görüntü oynatmak imkansizi mı bilgisi olan varmı kocaman ekran koymuşlar sizce bosunamı ilerde bi program gelirmi ne dersiniz

Ynt: 2014 insignia

Aparatla oluyor, interview deniyor galiba. Bolca konu var bu forumda.Orijinal olarak yani yazılım güncellemeyle, codec ya da player yüklemekle falan olamıyor (arayüzü kastediyorum)

Selamlar.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

ınterface (arayüz) deniyor. 2014 modeller için de çıkmış ama android olduğu için bizimkilere göre fiyatı biraz yüksek sanırım. 400-500 dolar civarında
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Opel Canlı görüntü olayını sevmiyor önceki serilerde donanımsal hacking yöntemi ile yapılabildi bunlarda da yakında çıkar ama opel bizi düşünüyor güvenliğimiz için zaten yeterince dikkat dağıtan ekranlar var birde filim olursa vay halimize

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Park halindeyken video izlenebiliyor sanırım bunu kastetmiyorsunuz giden araçta video izleme olayı bence trafikte ne kadar sıkılsamda gereksiz ve riskli bence opcomla aktif hale getirilebilir ama yapmam ve yaptırılmasını tavsiye etmem

Yorum

Bizim serilerde var mı öyle birşey. ben boşuna mı interface getirttim??
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Interfece arayüz dediğiniz olayı nerden bula bilirim fiyat önemli deyil ama servisten böyle biseyden bahsetmediler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Opel Canlı görüntü olayını sevmiyor önceki serilerde donanımsal hacking yöntemi ile yapılabildi bunlarda da yakında çıkar ama opel bizi düşünüyor güvenliğimiz için zaten yeterince dikkat dağıtan ekranlar var birde filim olursa vay halimize
                Sadece yazılımla halledilemiyor mu, örneğin DVD800 için? Yani demek istediğim DVD800 de neticede bir işletim sistemiyle işliyor olmalı. Bilindik bir sistemse yükleme yapılabilir mi acaba... Hep aklıma takılıyor. Ama yapılamıyordur heralde yoksa donanımsal hack ile uğraşmazdı kimse.
                2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Ben durur halde de oynatmayı beceremedim

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                    Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Sadece yazılımla halledilemiyor mu, örneğin DVD800 için? Yani demek istediğim DVD800 de neticede bir işletim sistemiyle işliyor olmalı. Bilindik bir sistemse yükleme yapılabilir mi acaba... Hep aklıma takılıyor. Ama yapılamıyordur heralde yoksa donanımsal hack ile uğraşmazdı kimse.
                    Dvd800 ve Cd 500 için donanım hacking yapılıyor yazılımla olmuyor birde cihazda video in/out ve Ses için Giriş yok bu yüzden ara bir donanım interface ile bu iş çözülüyor

http://www.insigniateam.com/forum/in...57271#msg57271

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

arkadaşlar merhaba,

benim r700 de usb den ne müzik dinleyebiliyorum ne de video izleyebiliyorum. çok sinirim bozuldu, acaba yapmam gereken bir ayar falan mı var.

bu arada kullandığım usb de hem data var hem mp3 var hem de mp4 avi benzeri videolar var. Acaba farklı farklı uzantılar olduğu için mi dinleyemiyorum ya da izleyemiyorum.

yardımcı olur musunuz?

Saygılar.

2010 Astra Classic III 1.6lt 115hp Esentia
                      2014 İnsignia 1.4 140hp Edition Elegance Still Paket

Yorum

usb nizi Fat32 olarak biçimlendirin. mp3 leri videoları tekrar yükleyin.(tabi biçimlendirme yaparken yedeklerinizi alın)Usb slotuna takın 5 saniye bekleyin. Media tuşuna bastığınızda usb depolama birimi görünür, büyüteç sembolune tıklayıp klasörünüzü gezip görebilirsiniz. P konumunda Video avi mp4 gibi dosyaları açar. Hareket halinde ses duyarsınız sadece. Mp3 leri zaten her halukarda yürütür.
                        Son düzenleme: selcuktuncer; 19.04.2017, 08:38.
                        1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
                        Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

İşleniyor...
                        X