Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Grand Cherokee

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Grand Cherokee

Değerli forum üyeleri yakın zamanda İnsigniamı ev almak için sattım ve dolayısıyla şu an arabasızım. Arabaya da çok fazla ihtiyacım yok aslında, hafta sonları gezmek için aile ziyareti için vs hafta sonları kullanıyorum. Ucuz yollu bi araç almak istiyorum ama almışken göze de hoş gelen bi araç almak istiyorum. Aklımda 95-98 model arası 16-17 bin TL civarında grand cherokeeler var. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9209267/detay/ bunu gibi. Sizce doğru bir tercih mi, artısı eksisi nedir? bu araçtan kullandınız mı, kullanan arkadaş eş dost tanıdık var mı? Tavsiye eder misiniz, eğer etmezseniz 16-17 bine ne tavsiyeniz olur?
    Şimdiden herkese teşekkür ederim.
    1.6T COSMO karbon siyah
    17 FT 925'idi

Ynt: Grand Cherokee

Askin jeep adlı sitede ne yakar vergisi nedir,ruhsat masrafı nedir.yazıyorlar.

Yorum

5000 motor oluşu bile uzak durmanız için yeterli bir sebep diye düşünüyorum. Tamam yoğun kullanmayacaksınız, anlıyorum, ama bence uzak durun. Bir hata olsa tamir ücreti falan cep yakar. Yaş indirimine rağmen vergi okkalı olabilir, öğrenmeden almayın bence. Yerine araç tavsiyesiiii... Bi bakalım, yazarım birazdan...
      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Mesela... Hafta sonu arabası...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...87978546/detay
        2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Motorsiklet için çok uygun bir an

Yorum

Ben olsam bunu da düşünürüm. Taş gibi araba...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...91427666/detay

Yorum

Flesius teşekkür ederim tavsiyelerin için. Araç almak için 1-2 ay daha zamanım var. O zamana kadar araştırıp düşüncem Bu süre içinde sizin de yardımlarınızı bekliyorum

Motorsiklet için çok uygun bir an
              Kesinlikle urock Bunu evde söylediğimde eşimle tartışmaya başlıyoruz
              1.6T COSMO karbon siyah
              17 FT 925'idi

Yorum

Bi abimde bu jeep ten var, oda 96-97 model, araç ayın 20 günü sanayide, 10 gün anca binebiliyor daha anlatmama gerek yok sanırım...

Yorum

Ben de bu araçları sevsem de fiyatları uygun olsa da alacak kadar zengin değilim
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bi abimde bu jeep ten var, oda 96-97 model, araç ayın 20 günü sanayide, 10 gün anca binebiliyor daha anlatmama gerek yok sanırım...
                    kronik bi arıza mı yoksa sürekli başka bi arıza mı çıkıyor ?
                    1.6T COSMO karbon siyah
                    17 FT 925'idi

Yorum

O yaşta ve o ağırlıktaki araçların sadece yürüyen aksamı bile yeter cep yakmaya
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: u_ay
                        kronik bi arıza mı yoksa sürekli başka bi arıza mı çıkıyor ?
                        Araç tüplü, aynı arızalardanda devam eden sorunları bulunuyor, farklı arızalardanda, genelde motor yada mekanik ile ilgili sorunlar...

Yorum

ugur bey bence o rakamlarda bi araç alcaksanız yüksek model hatcback bi araç düşünseniz en azından biraz zaman sonra maddi durum yükselince kolay satıp baska araç alabilir ve bakım arıza masrafları hafif olurdu.punto v.b gibi.
                          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                          uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                          X