Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Park Asistanını ve Opel Eye Sistemini merak edenler için

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Park Asistanını ve Opel Eye Sistemini merak edenler için

Arkadaşlar;

Bazı arkadaşlarımızın ve benim aracımda da bulunan park asistanı hakkında bilgi vermek istiyorum.

İyi Yönleri

Gerçekten acaba girebilirmiyim diye düşündüğünüz yerlere park ettirmesi süper

Kötü Yönü

Direksiyonun arka kısmında kalan bilgilendirme Ekranını devamlı takip edilmesi ve talimatlara harfiyyen uyulması sebebiyle biraz yavaş kalınması.

Gaz,Fren,Direksiyon sizin kontrolünüzde yönlendirme aracın kumandasında.

Aracın sağını veya solunu seçe biliyorsunuz park yönü

Yönlendirme yaparken Resimde dikkat ederseniz Dikine ve yatay çizgiler var bu çizgiler bitene kadar talimata uymalısınız

Opel Eye videosu için link

http://www.youtube.com/watch?v=EMZ0B...layer_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=RYzKb...layer_embedded

Ani frenlerde arka stopların durumu

Adaptive brake lights that warn vehicles driving behind the car if it brakes sud-denly or if ABS intervenes at speeds above 30 km/h. All three brake lights then flash at a frequency of five hertz and continue flashing for three seconds after the car comes to a stop

Kısaca anlatılan 30 km/h yukarısında sert/ani fren yaparsanız arka stopların yanıp sönüyor çakar stoplar yani

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Ynt: Park Asistanını ve Opel Eye Sistemini merak edenler için

paylaşımın için teşekkürler abi.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Teşekkürler paylaşım için

Yorum

abi yalnız bu Opel Eye sistemi sunulmuyor tabelaları da okuyor normalde bu sistem ve şerit dışına çıkıldığında uyarı veriyor.. ama ne yazıkki bu keyfi yaşıyamıyoruz

Yorum

Belki yaşayabiliriz ümidi kesmemek lazım

Yorum

Türkiye de sunulmaması için sebep ne?
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

abicim malum memleketimizin yolları ihihi ne doğru dürüst yol çizqisi var ne doğru dürüst tabelalar.. daha insanlar qörmüyo fark etmiyo tabelaları kameralar nasıl fark etsin

Yorum

Hayır anlamadığım bu bir yazılım değil mi? Arabada gelsin algıladığını algılar algılamadığı da durur ilerleyen yıllarda yollar ve tabelalar daha adam akıllı hale gelirse işe yarar. 2 kat pahalı araba alıyorsun yurtdışına göre bir de eksik veriyorlar..
                Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

otobanda yol çalışmasının olduğu bölümde 50'yi algılayıp, ilerde hız sınırını iptal eden tabelayı algılamadığını düşün 120'yle gidiyosun, sürekli uyarı verecek
                  InsigniaTEAM

Yorum

Park asistanı güzel ama insanı kanser eder,çok çok yavaş.
                    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                    2.0 CDTI
                    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

2009 yılında insigniayı alırken sorduk niye bizde Opel eye yok diye. Açıklama şu şekildeydi; Opel eye sisteminin düzgün çalışabilmesi için onun algılayabileceği standartlarda trafik levhalarının olması gerekiyor. Aksi takdirde tabelaları anlamaya uğraşıyor bu durumda karşıdan gelen taşıtları rahatsız edebiliyor. Oepl eye Almanyada bile sorunsuz çalışmıyormuş En iyi çalıştığı ülke Benelux ülkeleri Hollanda, Belçik falan...
                      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

ben tabelaları kendim okumaya razıyım yeterki şu nagivasyonu halletsinler dvd 800 ler elimizde patladı...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MKG24
                          ben tabelaları kendim okumaya razıyım yeterki şu nagivasyonu halletsinler dvd 800 ler elimizde patladı...
                          Merak etmeyin pek yakında güncel datalı cd ler servislere gelecek diye biliyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Orjinal yazı sahibi: MKG24
                            Merak etmeyin pek yakında güncel datalı cd ler servislere gelecek diye biliyorum
                            Fatih Bey,
                            Ben aracımı Mayıs ayında aldığımda üzerinde 2009/2010 yazan ve Türkiye, Yunanistan ve İtalya'nın haritaları bulunan CD'yi verdiler. Geçen ay aldığım yere gittiğimde sene olarak üzerinde 2010/2011 yazan yeni bir CD (bu sefer başka ülkeler yazıyordu ama içlerinde Türkiyede vardı) geldiğini söylediler ve yükelemeye çalıştık ve başırısızlıkla sonuçlandı. Bunun nedeni olarak da ilk gelen araçların CD'leri birbirlerine yükleniyor fakat 2011 yılı için gelen araçların CD'leri sadece geldiği araca yükleniyor şeklinde bir yanıt aldım. Bu konu hakkında bir bilginiz var mı?

PS: CD500 kullanıyorum.

Yorum

Evet Cd / Dvd lerde koruma var söyleki barkodlular şu olay olmuyor orjinal cd den kopye oluşturursanız kopye yüklenemiyor sanki devlet sırrı zaten arabada cd500 veya dvd 800 var ise neyin kpyesini kontrol ediyor anlamadım

Bildiğim kadarıyla şu an Türkiye haritalarının güncellenmiş versiyonu servislerde test ediliyor ve yakın bir zamanda bütün servislerde olacak dağıtıldığı zaman forumdan bu bilgi paylaşacağım.

bende de Cd500 var

Yorum

İşleniyor...
                              X