Merhaba,Audi nedense bana biraz uzak geliyor.Ben BMW 520i de karar kıldım ama daha önce bu konu ile karşılaştırma yapılmamış yanılmıyorsam.Bugün de gidip A5'i inceleyeceğim.Yanılmıyorsam BMW 520i ile aynı fiyata denk geliyor.A5 in dizel olma durumu var.Yorumlarınız paylaşır iseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
AUDI A5 Mİ BMW 5.20İ Hangisini seçerdiniz?
Collapse
X
-
Ynt: AUDI A5 Mİ BMW 5.20İ Hangisini seçerdiniz?
Audi A5 Sportback 2.0 Tfsı 225 BG Quatro ara ara takip ettiğim bir araç. Daha geçen gün konfügüratörden uzun far asistanlı uyarlanabilir farlı, ledli, spor koltuklu, 20 '' bir araç oluşturdum ki, pc den bile harika görünüyordu. Tasarımı harika. 2015 te yeni kasasının çıkacağını duymuştum.
A5 in dezavantajı spor araba olduğu için süspansiyonları sert. Fakat, Sportback sedan olduğu için konforlu olduğu söyleniyor. Canlısına binip kullanma şansım olmadı. 2 araçtan birini alacak olsam hiç düşünmeden A5 sportback alırım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Merhaba,Audi nedense bana biraz uzak geliyor.Ben BMW 520i de karar kıldım ama daha önce bu konu ile karşılaştırma yapılmamış yanılmıyorsam.Bugün de gidip A5'i inceleyeceğim.Yanılmıyorsam BMW 520i ile aynı fiyata denk geliyor.A5 in dizel olma durumu var.Yorumlarınız paylaşır iseniz sevinirim.
Durum sizin dediğiniz gibi ise mutlaka Stronic vites alın o da quattro ile geliyor görünüyor ve liste fiyatı da beklediğimden çok aşağıda
Yenisi geldiği için eldedekileri çıkarıyor olabilirler,
S-Line şık ama çok çok sert
şimdiden seçiminiz hayırlı olsun
Yorum
-
Boş diyebileceğim a5 210 civarı.üstelik kasa ve motor yenileniyor.177 hp 190 oluyor.Bence de s line olmazsa olmaz.Bu şartlarda 5.20i m paket + premium+comfort 192 tutuyor.5.20i aralık sonuna bekliyoruz2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Bu arada benim sorduğum araç quatro imiş. Bmw bin iç tasarımı kesinlikle daha iyi .BMW sen sonra kısmet olursa audi ye bakarız.Şimde bir de form da insignia dan sonra genelde BMW tercih edilmiş. Üstadlarin vardır bir bildiği2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
-
Bu arada s line olunca araç içi siyah yarı deri döşeme oluyormuş.BMW de de m pakette siyah üç döşeme oluyor.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
Yorum
Yorum