Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti Rüzgar sesi problemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2.0 cdti Rüzgar sesi problemi

Arkadaşlar bildiğiniz üzere aracımı yeni aldım genel olarak memnunum fakat bir konuda
    Fikir almak istedim.
    Genelde müzik açık olduğu için pek dikkatimi çekmemişti, ancak dün bir arkadaşım bindi ve yolcu tarafında tiz bir rüzgar sesi OLDUĞUNU ifade etti . Ondan sonra tüm dikkatim o sese kaydı ve maaalesef taktım. :/
    Her hızda yapmıyor genelde 100 120 gibi başlayıp 180 e kadar duyuyorsunuz, sonra muhtemelen yol motor sesi Baskın geliyor . Kesiliyor.
    Yabancı bir forumda köpük sıkan , boş civata deliği var diyen yazılar var .
    Yan aynalardan gelen sese pek denecek bir şey yok ama bu ses farklı!! Konu zannedersem daha önce konuşulmuş ancak net bir şey anlamadım , tam benim arabadaki problem mi? Bilmiyorum şöför tarafı diyen olmuş bilgi verirmisiniz.

Ynt: 2.0 cdti Rüzgar sesi problemi

Sunroof var mi?
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Hayır cosmo Donanım ancak sunroof yok . Yanılabilirim ancak sanki yan ayna bölgesinde direkteki hoparlör bölgesi gibi ama rahatsız edici.

Yorum

Fitilleri kontrol ettirin belki ordan olabilir
        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

kapıyı açın (ön ve arka) ikisinin ortasında direkten aşağıya doğru inen boru şeklinde lastik olması lazım havanın o lastik boruya girmesi sonucu ses yapmaktadır.. (denilmişti)
          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
          [center]

Yorum

kapı ayarsız olabilir. bazı araçlarda kapılar fabrika çıkışlı yanlış ayarlanıyor ya da zamanla düşüyor. benim megane'da en az 1 mm dışarıdaydı şoför kapısı, geçtiğimiz günlerde ayarlattım, çok güzel oldu.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Selamlar herkese Konu cok eski ben tekrar aciyorum ama araci yeni aldim . 2500km'de aracim 120km uzeri sol kapıdan ruzgar sesi geliyor. Servise goturdum hepsinde var dediler. Test aracini surdum gercekten ondada geliyor. Size sormak istedigim bu ses aynayla govdenin arasina sıkışan havadan dolayı oluyor diye düşünüyorum. Bu araya kücük bir parca koysak ruzgari dagitirmi sizce ? yada nasil cözebiliriz ?
              Teşekkurler.

Yorum

İşleniyor...
              X