Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 makyajli insignia far buharlasmasi acil

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 2013 makyajli insignia far buharlasmasi acil

Arkadaslar araniza yeni katildim 2013 yeni kada indignia aldim elagance stil paket mercekli fakat bixenon degil aldgm gun farlarn buharlastigini gordum servd oluyo oyle desede farlari grantidej degistirttim suan gene yagmur yada yikama sonrasi sicak soguk iliskisinden buhar yapio far ici sifir far gene degisse gene ayni far gelcek napmaliyim..? maad

Ynt: 2013 makyajli insignia far buharlasmasi acil

welcome

Sanırım kronik bi sorun olabilir, yolda park halinde gördüğüm bi kaç yeni kasa insigniadada aynı sorun gözüme çarpmıştı, yeni far taktırsanız aynı sorun yine olabilir, farların arka yada alt kısmında ufakince bir boru olması lazım, bu havalandırma borusu farın içine hava sirkülasyonu sağlayıp buğu yapmasını önlemektedir, bu parçayı bi kontrol ettirin derim...

Yorum

muhtemelen 10 kere de değiştirseniz sorun devam edecek. eğer su almıyor da (farın içinde alt kısımda su falan birikmiyorsa) sadece buhar yapıyorsa böyle kullanın farlarınız açık gezin ki çabucak kurusun. benim bir arabamda da oluyordu tam hatırlamıyorum ama laguna olabilir, üst kısmında farın kasası ile cam arasına japon yapıştırıcısı benzeri sıvı bir yapıştırıcı sıkmıştım dikkatli bir şekilde, kesilmişti buharlaşma
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Far garantiden degisti aksam aldim eve geldigmde tekrar sorun devam etmekteydi aradim ertesi gun astralardada mevcutmus bu sorun odaktan musteri memnuniyeti icin rezil ettim general motora yazi yazicam cozulmesse 100bin liralik arac bu reno pego olsa anlarm hic bir aracim bu sorunu yok opelmi cozemicek pesini birakmicAm bakalim..

Yorum

maalesef opel de bu tip ufak tefek sorunlar ..bizleri bu araçlardan soğutmaya yetiyor..araç bir kaç yaş olsa anlarız fakat sıfır araçtada olması .kabul edilemez .. hakkınızı sonuna kadar arayın ..

Yorum

Makyajlı kasada böyle birşey olması ilginç. Makyajlı kasalarda değişiklikler haricinde sorunlar da giderilir. Normalde pek duymadığım Far buğulanması makyajlıda oluyorsa şaşırdıcı.
            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

far ı acık bırakmak mantıklı mutlaka bır cozum bulunacaktır canınızı sıkmayın bunlar marka araclarda bıle olan şeyler cogu marka farlara yenı hanva delıklerı acarak bulmuslar careyı far degısımı de yapmıyorlar sız degısım bıle yaptırmısken servısı begenmıyorsunuz gecmıs olsun ınsaallah duzelır
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Xenon far sahibi olarak bende henüz oluşmadı. Genele yaymak tek örnekle olmaz tabi. Ben yazılanlardan buharlaşmanın halojen ampul kullanan farın yapısından kaynaklandığını düşünüyorum. İnşallah çözümünü bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Bugun tekrar opele sikayette bulundum iki is gunu icersinde yanit verilcrk servistende arandim boyle seyler normelmis 100bin liralik araclarda normel diye karsilayamam bn bunu dedim gerekli yapilcK zeyleri yapicam xenon baglatsam aninda garanti disi ederlerdi fari ama kendi sorunlari olunca evirip ceviriolar baklim can sıkıcı..

Yorum

İşleniyor...
                  X